Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehető leggyorsabban szeretnék...

Lehető leggyorsabban szeretnék meggazdagodni, elsősorban legálisan. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Most rugtak ki kulfoldi munkahelyemrol es megyek haza Magyrorszagra, de otthon nincs ingatlanom sem, szuleimre sem szamithatok, biztos allasom sem lesz maximum minimalberert, es semmilyen vegzettsegem sincs.

2012. júl. 10. 14:33
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ha van valamennyi megtakarításod akkor vágj bele valami vállalkozásba. Úm. legális úton tudsz kereskedni herbállal pl a cigányok viszik mint a cukrot és legális csak fel kell állítani valami kamu boltot hozzá hogy tudj számlázni róla(persze nem muszáj de így 0 a rizikófaktor) Csinálják ezt jó páran sok ész nem kell hozzá még is mocskosul meg lehet szedni magad ha jól csinálod. Elég piszkos munka de talán ezt az egy lehetőséget tudom a gyors meggazdagodásra. Aztán ha csinálsz belőle egy kis kezdőtőkét onnan már belevághatsz valami kevésbé kényes vállalkozásba:) Ne vessetek meg érte hogy ezt javasoltam de mondjatok jobbat.
2012. júl. 12. 08:38
 12/13 anonim ***** válasza:
kár, hogy az a szar nem legális utolsó ;)
2012. júl. 12. 08:45
 13/13 anonim válasza:

Gyere haza Magyarországra. Dolgozni itt is ugyanúgy kell mint kinn, (én tapasztalatból beszélek), de itt legalább otthon vagy, és nem néznek le, mint ott.

Bár te tudod...

2012. aug. 26. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!