Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehető leggyorsabban szeretnék...

Lehető leggyorsabban szeretnék meggazdagodni, elsősorban legálisan. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Most rugtak ki kulfoldi munkahelyemrol es megyek haza Magyrorszagra, de otthon nincs ingatlanom sem, szuleimre sem szamithatok, biztos allasom sem lesz maximum minimalberert, es semmilyen vegzettsegem sincs.

2012. júl. 10. 14:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
maradj kint és keress kint másik munkát...ha nem értesz semmihez, akkor elég nehéz meggazdagodni...kivéve, ha politikus vagy, vagy van rokonod arrafelé
2012. júl. 10. 14:36
 2/13 A kérdező kommentje:
Probaltam itt kint munkat talalni, de 1-2 probalkozas utan feladtam, mert szukseges a holland nyelvi tudas. Meg igazabol hianyoznak a magyar haverok, itt kinnt diszkriminalva erzem magam, es lehangoltan.
2012. júl. 10. 14:40
 3/13 anonim ***** válasza:
61%
Hová valósi vagy? És mivel foglalkoztál kinn?
2012. júl. 10. 14:55
 4/13 A kérdező kommentje:
Kaposvari vagyok, Utrechtben dolgoztam a UPS logisztikai cegnel es fizikai munkas voltam.
2012. júl. 10. 14:56
 5/13 anonim ***** válasza:
41%

Hollandiában érezted magad diszkriminálva??????? O.o én több mint egy évig éltem ott és egy nagyon elfogadó országnak ismertem meg

nem mellesleg miért nem tanultál hollandul, amíg kint voltál??? nem olyan bonyolult nyelv, rám is nagyon sok ragadt, annak ellenére, hogy angolul kellett beszéljek kint és angolul is ott tanultam meg

2012. júl. 10. 15:00
 6/13 anonim ***** válasza:
67%

Szóval nincs semmid, nincs semmi végzettséged, ráadásul hazajössz Magyarországra minimálbérért, és azt kérdezed, hogyan tudnál a leggyorsabban legálisan meggazdagodni?

Istenem, bárcsak az élet minden kérdésére ilyen egyszerű lenne a válasz! Mert ez tényleg nem ördöngősség.

Nos, a válasz: SEHOGY :P

2012. júl. 10. 17:11
 7/13 anonim ***** válasza:
65%

Ha mégis sikerül meggazdagodnod kicsiny hazánkban nagyon gyorsan és legálisan minden szakképzettség és nyelvtudás nélkül,írj róla egy könyvet.Kapkodni fogják!

Én is megveszem,te meg még gazdagabb leszel.

2012. júl. 10. 21:21
 8/13 anonim ***** válasza:
67%
Lottó,bár tudom,hogy kicsi a nyerési esély,de jobbat nem tudok!De egyébként miért kell annyira gyorsan?Nem érsz rá?
2012. júl. 11. 00:49
 9/13 anonim ***** válasza:

Egyébként én a helyedben nem jönnék haza.

Mert a kérdésedben írtakra nincs esélyed, arra viszont igen, hogy ha még minimálbéres melót se kapsz, akkor rövid időn belül mész a kaposvári vasútállomásra koldusnak.

Nos, ezért teljesen felesleges hazajönni, Hollandiában is van vasútállomás, és ott több pénzt is adnak a járókelők, szóval jobb lesz úgy mindenkinek.

Mondjuk én legalább annyit megtanulnék hollandul amíg van netem, hogy "aggyál pénzt, az anyád p.icsáját!", "aggy egy huszast, gyóccerre kell", meg még néhány hasonló szófordulatot az egykori klasszikus "Szakadt Csöves" című játékból, mert ha csak úgy közelítesz az emberekhez, hogy azt mormolod: "mmmömömö...mmmömömö...", akkor még leprásnak néznek és elmenekülnek :-)

2012. júl. 11. 01:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Itthon????????????????? Legálisan????????????? Asszem, te csecsemő ként kerültél ki ebből az országból, ha még ilyen álmaid vannak.:)))))))))))))
2012. júl. 11. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!