Lehető leggyorsabban szeretnék meggazdagodni, elsősorban legálisan. Mit ajánlotok?
Hollandiában érezted magad diszkriminálva??????? O.o én több mint egy évig éltem ott és egy nagyon elfogadó országnak ismertem meg
nem mellesleg miért nem tanultál hollandul, amíg kint voltál??? nem olyan bonyolult nyelv, rám is nagyon sok ragadt, annak ellenére, hogy angolul kellett beszéljek kint és angolul is ott tanultam meg
Szóval nincs semmid, nincs semmi végzettséged, ráadásul hazajössz Magyarországra minimálbérért, és azt kérdezed, hogyan tudnál a leggyorsabban legálisan meggazdagodni?
Istenem, bárcsak az élet minden kérdésére ilyen egyszerű lenne a válasz! Mert ez tényleg nem ördöngősség.
Nos, a válasz: SEHOGY :P
Ha mégis sikerül meggazdagodnod kicsiny hazánkban nagyon gyorsan és legálisan minden szakképzettség és nyelvtudás nélkül,írj róla egy könyvet.Kapkodni fogják!
Én is megveszem,te meg még gazdagabb leszel.
Egyébként én a helyedben nem jönnék haza.
Mert a kérdésedben írtakra nincs esélyed, arra viszont igen, hogy ha még minimálbéres melót se kapsz, akkor rövid időn belül mész a kaposvári vasútállomásra koldusnak.
Nos, ezért teljesen felesleges hazajönni, Hollandiában is van vasútállomás, és ott több pénzt is adnak a járókelők, szóval jobb lesz úgy mindenkinek.
Mondjuk én legalább annyit megtanulnék hollandul amíg van netem, hogy "aggyál pénzt, az anyád p.icsáját!", "aggy egy huszast, gyóccerre kell", meg még néhány hasonló szófordulatot az egykori klasszikus "Szakadt Csöves" című játékból, mert ha csak úgy közelítesz az emberekhez, hogy azt mormolod: "mmmömömö...mmmömömö...", akkor még leprásnak néznek és elmenekülnek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!