Mit tehetek akkor ha 1 éve nem találok munkát?
Figyelt kérdés
Tb-met sem tudom fizetni és a munkaügyi sem segit semmit mert nem vagyok rászoruló!2012. júl. 5. 15:23
1/14 anonim válasza:
amit lehet elvállalnák, azt alatta keresnék tovább.
3/14 A kérdező kommentje:
Hát én is elvállalnék akármit csak sajnos nincs mit...
2012. júl. 5. 15:36
4/14 anonim válasza:
tesco, auchan árufeltöltő? ezt szinte mindig keresnek
5/14 A kérdező kommentje:
Rengeteg önéletrajzot adtam be ezekre a helyekre sosem hivtak vissza pedig van szakmám!Nem vagyok cigány meg semmi ilyen!Ezért is nem vagyok rászoruló!
2012. júl. 5. 15:43
6/14 anonim válasza:
inkább dögöljek éhen mint hogy egy kö.csög tescoba vagy auchanba dolgozzak rabszolgaként a b.uzi angoloknak meg franciáknak.
7/14 anonim válasza:
Az önkormányzattól kérvényezheted, hogy a TB-det ők fizessék. Azon felül míg nem találsz munkát igényelheted a szociális és az átmeneti segélyt.
Szerencsés keresgélést kívánok neked. ( Ami egyre nehezebb. )
8/14 A kérdező kommentje:
Annyira kilátástalan a helyzet!Nem is tudom mostmár hova forduljak!Fodrász a szakmám és ha alkalmazottként akarnék dolgozni akkor is még nekem kéne fizetni!Legutóbbi helyen elöször 90ezret utánna havi 45 ezret!Nem tudom honnan gondolják hogy van ennyi pénzem csak nekik adni ha lenne nem keresnék munkát!
2012. júl. 5. 15:46
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi 7-es bementem önkormányzathoz sajnos a tb-met nem fizetik mivel a párom keresete meghaladja a 33 ezer forintot és segélyt sem kapok mert ott meg 32 ezer az 1 före juto jövedelem!:(Végig jártam és mindent megkérdeztem!
2012. júl. 5. 15:48
10/14 A kérdező kommentje:
És köszönöm szépen!
2012. júl. 5. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!