Interjúra jó lesz ez a ruha? Csak mert a páromnak nem tetszik.
Nem ebben mentem végül is. Egy szürke nadrágban meg egy fekete felsőben. Így sokkal hétköznapiasabb voltam, de majd meglátjuk az eredményt. Én szimpatikus voltam szerintem, de hát olyan sok jelentkező van egy ilyen állásra. Úgyhogy majd kiderül!
Ezentúl nem fogok olyan felsőt venni, ami ilyen.
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
Végül is a párom szekálása döntött, de a ti véleményetek is sokban befolyásolt.
De amúgy tényleg nem volt másik fölsőm, ami alkalmi. Amit felvettem feketét, olyan hétköznapi volt nagyon. De így jobban éreztem magam. De azért nem voltam alulöltözve, mint így utólag kiderült úgy gondolom, bár majd ha esetleg sikerül, lehet egy kicsit jobban majd kell kiöltözni. Hát remélem addigra sikerül ruhákat vennem.
De ha valaki még egyszer a jövőben feltesz ilyen kérdést, ne legyetek vele ilyen undokak, mert akkor, abban a pillanatban nagyon rosszul esett. Amúgy tényleg alig van ruhám a hétköznapokra is, az sem a legjobb, de még tűrhető. Ezt a fekete felsőt is nemrég vettem, azért volt csak ez is.
Úgyhogy majd próbálok beszerezni még felsőket, ruhákat, hogy ha sikerül legyen mibe járni, aztán majd az első fizumból beruházok.
Amúgy gyesről visszatérő kismama lennék, aki meghízott és nem jó rá a régi ruhái, bár azokban sem lett volna megfelelő. Lefogyni nem sikerült, már nagyon sok mindent próbáltam. Úgyhogy mivel adott pillanatban ez volt a helyzet a súlyommal, elmentem, vettem az utolsó pénzemből egy felsőt, amit jól félre sikerült.
Na mindegy, köszönöm mindenkinek. Akik bíztatni akartak azoknak is nagyon köszönöm.
de pont azért írták, hogy linkelj egy-kettőt és nem feltétlen "alkalmit", mert talán tudtunk volna ötletet adni, hogy egy hétköznapi felsőt hogyan tégy alkalmivá.
Sok sikert a munkához, remélem megkapod az állást!
Köszönöm! Majd írok!
Azért nem linkeltem be többet, mert amiben elmentem az egyetlen hétköznapi normális ruhám volt és nem is jutott eszembe, hogy én abba menjek el. De aztán nem volt más választásom. De végül nem is volt olyan rossz, így utólag.
Azért köszi!
na, ügyi vagy! :) a fekete-szürke tökéletes! ne hari, ha megbántottalak, bár én nem írtam sértőn úgy érzem, csak megírtam, hogy nem interjúra való.
végülis a véleményünket kérdezted, itt meg sokan vagyunk sokfélék.
amúgy a sárga, mintás felsődben nyugodtan járhatsz majd dolgozni, csak interjúra nem lett volna az igazi.
Sziasztok! Sikerült az állás, úgyhogy mostmár izgulok majd az első munkanap miatt! Aug-ban kezdek.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Drukkoljatok nekem hogy ügyes legyek és minél jobban menjen a munka és minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!