Interjúra jó lesz ez a ruha? Csak mert a páromnak nem tetszik.
Az az interjútól függ.
De a blúz nagyon mintás, tarka. Inkább valami szolidabb, egyszínű kellene. Fehér, világoskék pl.
nem jó, nem elég komoly, inkább cuki, jópofa.
nem állásinterjúra való, hacsak nem diákmunkáról van szó.
akkor lenne csak megfelelő, ha nem látszódna ki sok a felsőből, vagyis, ha blézer is lenne hozzá.
adminisztrátor állás.
Azt mondja a párom, hogy még kövérebb vagyok benne, meg hogy milyen bénán áll rajtam, meg hogy miért ezt vettem, miért nem tudtam valami mást venni. Szóvel mindennel baja van.
Ma vettem ezt a felsőt, és többet nem tudtam rászánni. Volt ami jobban tetszett, de nem volt a méretemben. Sok időm meg nem volt keresgélni.
Nagyon el vagyok keseredve. Már félek elmenni az interjúra, már nem is érdekel az egész. Csúnyának érzem magam benne, meg öregesnek, meg mit tudom én már. Szívem szerint el sem mennénk már.
Sajnos másik felsőm nincs, most pénzem sincs másikra. Ha majd felvesznek kérek kölcsön pár újra, de addig ez van.
:(
hány éves vagy?milyen az alakod?ez is fontos...
sima fehér blúzod nincs?az is megteszi..ha másik 3-4 felsőt be tudnál linkelni,bizti találnánk megfelelőt...amúgy én nem hiszem h.ezen múlna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!