Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért vannak olyan munkáltatók...

Filmákné Hajnalka kérdése:

Miért vannak olyan munkáltatók akik összekeverik a tisztes munkakört az erotikus munkával (pl. : titkárnő, személyi asszisztens, de az összes munkakörben megtalálható), valamint a dekorativitást, csinosat a soványsággal?

Figyelt kérdés
A sovány csaj nem lehet dekoratív, ha csak nem mű melle van hiszen kell egy derék ami megtartja a melleket és zsírból áll.Ellentmondás van a kettő között. Annyira dekoratív, csinos egy ilyen nő, amennyire egy csontváz. Gondolják át mielőtt felteszik a hirdetést.

2012. júl. 3. 09:12
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

"Beírom azt hogy mihez értek és beírják hogy erotikával vállalom-e?" Nagyon rossz helyen keresgélsz akkor! :DDDD Egyáltalán nem keverik össze a titkárnőt a k.rvával, én még ilyet nem is hallottam... Ez csak valami rossz vicc lehetett, jól belefogtál! Pont, hogy te kevered össze a k.rvát a dekoratív hölgy jelzővel. A gond az itt kezdődik! Senki sem mondja, hogy egy titkárnő, vagy irodavezető hölgy k.rva, vagy, hogy az legyen! Neked csak annyi a bajod, hogy a külsődből hátrányod származik és mélységesen felháborít az, hogy inkább vesznek fel egy csinos titkárnőt, mint pl. téged, aki husis. El kell, hogy szomorítsalak: nem csak a férfi munkáltatók várják el, hogy az irodavezető kisasszony szép/csinos legyen. Nekem pl. NŐI munkáltatóm van (nem leszbikus!!) és azért választott engem, mert én sokkal csinosabb voltam, mint az a nő, aki ugyanilyen referenciával rendelkezett. Állítása szerint én mutatok is valahogy az irodai asztalnál és ezzel vonzom is az ügyfeleket. Erre konkrét példa is volt. Miattam kötött nálunk szerződést egy ügyfél!! Még randira is elhívott, persze nem mentem el, hisz a szerződést már úgyis megkötötte :DDDD Ennyi a lényeg! Érted már? Azt elhiszem, hogy EGYSZER visszaírtak, hogy vállalod-e, hogy szexelj a főnököddel, de az is csak valami rossz vicc lehetett, vagy te találtad ki bánatodban... Fogyj le egy kicsit, adj magadra és te is lehetsz majd egyszer titkárnő/irodavezető... :DDDD

2012. szept. 28. 12:56
 32/33 A kérdező kommentje:
31/31 válaszoló akkor te szerencsés vagy. A férfi munkáltatókról beszéltem. A másik engem csak olyanok kerestek meg. Érdekes csak Pesten állnak így a dolgokhoz. Vidéken minden szó szerint érint értelmeznek minden referenciában megjelölteket. Sajnos nem csak én jártam így. Vidéki ismerősöm akart itt Pesten állást találni titkárnő és adminisztrátori állást és ugyan ebbe szaladt bele, mint én csak erotikával vették volna fel. Nem a női munkáltatókról beszéltem, hanem a férfi munkáltatókról.Ne mond, hogy ez nem így van. De már rá jöttem hogy miért csak meg kell nézni ahogy az utcán a fiatal lányok fel vannak öltözve. Azokat ami fehér neműként kellene hordani pólóként illetve nadrágként használják. Hiszen a boltokban amiket fehérneműként árulnak annak kéne hordani is. Persze, hogy q-t keresnek hiszen az van amerre néz. Csak nem tudom hogy van kész a munka amire szerződött ha közbe bájolog és lefekszik a főnökkel. Ahonnan én jövök meglátnak úgy felöltözve egy állásinterjún, hogy mindene kint van azzal a lendülettel repül az irodából szóba se állnak vele, mondván munkára alkalmázzák nem kéjelgésre. Ott nem az alakot nézik, hanem a tudást és érdekes még megy a szekerük és elég jól. De nem baj már nem tudnak elérni ezek a szemetek mert nem vagyok fent egyik hirdetési és álláskeresési portálon sem. Sajnos aki a fenti kérdés kapcsán alkalmaz embert bűncselekményt követ el és valakinél még a linket is beleraktam hogy megnézzétek melyik törvénybe ütközik a dolog. És nem én keverem össze a dolgokat hanem a tapasztalatomat írtam le.Akár hányan szeretnének titkárnőként elhelyezkedni Budapesten csak akkor sikerül ha lefekszik a főnökével is ráadásul majdhogynem ingyen. Elmehetnek a fenébe ezek. Majd meglátjuk egy pár éven belül hol lesznek ezek a cégek akik ilyen alkalmazottakat vesznek fel és nem a munka minősége számít nekik. Ezek kamu cégek, mert nem titkárnő kell nekik hanem prostituált. Mit ér az a szépség ha nincs a munka elvégezve és csődbe megy a cég. Akik eddig megkerestek az évek alatt ilyen munkáltatók már csődbe mentek az új megkeresések amik fél éve jöttek azokat még nem sikerült leinformálni de azokra is ez a sors vár.
2012. okt. 16. 13:58
 33/33 A kérdező kommentje:
31/31 válaszoló! igen a szép és csinos és dekoratív kifejezések nem azt takarják amit ezek a munkáltatók hirdetnek. ugyanis ezek a munkáltatók ezeket a kifejezéseket a q-vát jelentik, mivel az ilyen hirdetéseknél szex is kell a munka mellett vagy alatt. Közölte egy munkáltató, mikor rákérdeztem hogy az alábbi kifejezések melyike jelenti az ön igényeinek a kielégítését, magyarul mikor szexet kért. Mivel egyik sem az.És megereősítette ezeket a kifejezéseket. Lehet egy molett nő is dekoratív, szép és csinos. Mivel ha úgy van öltözve hogy izléses értem itt a nem kitüremkedő cici és kilógó fenék hogy alig takar valamit az is lehet szép és csinos. Nem kell ahhoz soványság. Mint írtam vidéken ha ezek a kifejezéseket írja valaki akkor azt az értelemező kézi szótárban leírt meghatározásra értik amit az valójában jelent és nem amit mostanába használnak rá itt Pesten.
2012. okt. 16. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!