Miért vannak olyan munkáltatók akik összekeverik a tisztes munkakört az erotikus munkával (pl. : titkárnő, személyi asszisztens, de az összes munkakörben megtalálható), valamint a dekorativitást, csinosat a soványsággal?
Kedves Kérdező!
"Beírom azt hogy mihez értek és beírják hogy erotikával vállalom-e?" Nagyon rossz helyen keresgélsz akkor! :DDDD Egyáltalán nem keverik össze a titkárnőt a k.rvával, én még ilyet nem is hallottam... Ez csak valami rossz vicc lehetett, jól belefogtál! Pont, hogy te kevered össze a k.rvát a dekoratív hölgy jelzővel. A gond az itt kezdődik! Senki sem mondja, hogy egy titkárnő, vagy irodavezető hölgy k.rva, vagy, hogy az legyen! Neked csak annyi a bajod, hogy a külsődből hátrányod származik és mélységesen felháborít az, hogy inkább vesznek fel egy csinos titkárnőt, mint pl. téged, aki husis. El kell, hogy szomorítsalak: nem csak a férfi munkáltatók várják el, hogy az irodavezető kisasszony szép/csinos legyen. Nekem pl. NŐI munkáltatóm van (nem leszbikus!!) és azért választott engem, mert én sokkal csinosabb voltam, mint az a nő, aki ugyanilyen referenciával rendelkezett. Állítása szerint én mutatok is valahogy az irodai asztalnál és ezzel vonzom is az ügyfeleket. Erre konkrét példa is volt. Miattam kötött nálunk szerződést egy ügyfél!! Még randira is elhívott, persze nem mentem el, hisz a szerződést már úgyis megkötötte :DDDD Ennyi a lényeg! Érted már? Azt elhiszem, hogy EGYSZER visszaírtak, hogy vállalod-e, hogy szexelj a főnököddel, de az is csak valami rossz vicc lehetett, vagy te találtad ki bánatodban... Fogyj le egy kicsit, adj magadra és te is lehetsz majd egyszer titkárnő/irodavezető... :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!