Miért vannak olyan munkáltatók akik összekeverik a tisztes munkakört az erotikus munkával (pl. : titkárnő, személyi asszisztens, de az összes munkakörben megtalálható), valamint a dekorativitást, csinosat a soványsággal?
Amelyik munkáltató külső alapján választ magának alkalmazottat, oda én nem is mennék. Hacsak nem erotikus munka, mint ahogy írtad. (Bár én arra meg eleve nem mennék.)
Ezzel együtt persze a férfi munkaadók hajlamosabbak a csinosabb nőket felvenni, sajnos ez van.
164 centisen 68 kilóval te anyukám kövér vagy.
És téged csak és kizárólag az zavar, hogy a jó nők előnnyel indulnak egy állásinterjún, ha férfi a főnök. Semmi más.
Azt azért még elárulom neked, hogy jelen állás szerint a "nőideál" 90-60-90. Ez 165 centisen ideálisan 52-55 kg testsúlyt jelent. A 90-es mell meg egyáltalán nem kicsi, sőt. Nagyon sok férfinek jobban tetszik a vékony, kisebb mellű nő, mint lógó tőgyű tehén (ugyanis a nagy mell MINDIG lóg, a gravitáció nem kegyelmez).
Na, most lehet durcázni tovább.
Jóóóó van, hát akkor nem ércsük, baba. Más világba' élünk.
Én, amikor úgy vagyok vele, hogy "figyejjé mán öreg, má' megin' nincs munkád... há' valamit csiná'ni kéne", szóval mikor beüt ez a stájsz, akkor jön az analízis okosság. Két variáció van mindig: 1. elmegyek dolgozni 2. saját céget csinálok. Na most mivel a válság közepén amúgyis csak a hülye csinál saját céget a semmiből, így marad az 1.
Ilyenkor aztán becsekkolom magam az surveillance fázisba, sz'al megnézem jól, hogy (NEEEEEM, nem AZT!) mihez is értek, meg mit csináltam eddig. Ezt szaxóval úgy hívják, hogy végzeccség, meg szakmai tapasznyalat.
Osztán akkó' látom, hogy én elvégeztem x egyetemet, xy szakirányú továbbképzést, meg dógoztam z helyen. Akkó' megnézem, hogy na miújság a pijacon, melyik cégnek kő az én szakmaji tudásom mán' úgy aktualice.
No, oszt itten gyün a sztájsz, hogy van ilyen izé, hogy "szakmaji önéletrajz".
Hát, abba' nem írom ám bele, hogy mekkora a farkam (mer' mellem az nincsen), de asztat beleírom, hogy mék egyetem, meg eddig micsinátam. Oszt ezt ee'kűdöm arra ja címre, amit megattak.
Osztán, ha ez teccik nekik, akkó' visszahínak, mer' én olyan cseles vagyok, hogy még a telószámomat is beleírom abba az izébe.
Ha meg nem hínak vissza, akkor meg plusszcseles vagyok, mer' én eccerre több helyre is kűdök ijeneket, oszt le van tojva aki nem hív.
De bármennyi helyről is hívtak eddig, olyan kérdés nem vót, ho' mekkora a farkam, mer'hát ahol ezt kérdezik, olyan helyre alapból nem kűdöm el. Amikor behívnak, engem arról kérdeznek, hogy mihez értek, meg micsinátam eddig.
Na, há' talán ez lehet a baj...
Engem arró' szoktak kérdezni, hogy mihez értek, nem pedig arró', hogy mekkora az izém.
Mondjuk ehhez ÉRTENI IS KELL VALAMIHEZ. Ha nem értenék SEMMIHEZ... akkor lehet, hogy engem is az izgatna, hogy egyéb, ún. "paraméterekben" jó vagyok-e...?
De akkó' meg nem gondolkodnék olyanban, hogy "tisztes munkakör".
Lehet, hogy ez lehet a probléma? :>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!