Filmákné Hajnalka kérdése:
Miért vannak olyan munkáltatók akik összekeverik a
tisztes munkakört az erotikus munkával (pl. : titkárnő,
személyi asszisztens, de az összes munkakörben
megtalálható), valamint a dekorativitást, csinosat a
soványsággal?
21/33 A kérdező kommentje:
Íme ha nem hiszitek hogy bűncselekmény, egy hivatalos közlemény: Olvassátok figyelmesen.
[link]
# 19/
Azt a "címet" úgy hívják, hogy MAC address. És igen, be lehet vele azonosítani egy gépet. És? Egy netcafés gép vagy egy Tescoba is név nélkül vásárolható mobil eszköz beazonosításával sokra megy a hatóság.
És akkor mégegyszer utoljára, mert látom nagyon értetlen vagy: BE KELL BIZONYÍTANI egy ilyen vádat. ERRE pedig 100-ból 1x van esélyed, de akkor a felajánló irtó hülye volt, ha ez sikerül.
Megint más kérdés, hogyha komolyan azt gondolod, hogy 500K -t fizetnek egy asszisztensnek úgy, hogy csak az asszisztensi munkakört kell elvégezni akkor irtó naív vagy...
2012. júl. 13. 14:22
23/33 A kérdező kommentje:
Nem tudsz olvasni? Mint írtam nem csak munkavégzést kért, mint normális személyi asszisztenst hanem erotikát is elvárt. Ezt írtam le, te alul képzett. A cikkel kapcsolatba is kérdezem az első mondatot. Benne van minden, ott a bizonyíték is. Olvasni tudni kell. Látom nincs alapképzésed, mivel nem érted a magyar nyelvet. A kérdésemre se tudsz normális választ adni mivel amit eddig gagyogtál egy kérdésre sem válasz. És nem várom a második válaszodban leírtakat a szegény....stb szövegrészt. Normális válaszadásra képes vagy vagy ez is megterhelő. Hogy vizsgáztál le vagy végezted el az iskolákat ha nem tudsz egy egyszerű kérdésre választ adni. Másról beszélsz nem a kérdéshez tartozik. Amikor egy tanár feltett egy kérdést akkor teljesen másról kezdtél beszélni mint ami a téma volt.pl.: történelem kérdezték Napóleont és a 48-as-49-es szabadságharcról kezdtél beszélni. Mert ez ugyanaz. Csak belinkeltem a cikket mivel annyira a bűn irányába tereltétek a mondani valót és váltig állítottátok hogy nem büntetendő az utolsó 2 bekezdésbe olvasható, amit állítottam. De úgy látom szöveg értelmezési problémád akadt. Lehet én vagyok itt egyedül túlképzett hogy nem tudok ennél is egyszerűbben fogalmazni egy kérdést. Na mindegy úgy sem kapok rá normális választ.Fogalom zavarról szól a kérdés és nem arról hogy én hogy nézek ki, vagy miért kérdezem, meg amit itt elvittetek más irányba témáról. Hagyj békén hülyébbnél hülyébb válaszaiddal. Látom el vagy tévedve nem nézel se tv-t nem olvasol újságot hogy képben légy. Nem akartam lekezelő lenni,de kiprovokálod belőlem.
Cicám, nyelvtanból kettőnk közül nem én állok hadilábon :)
2012. júl. 15. 20:38
25/33 A kérdező kommentje:
Ez nem csak nyelvtan hanem szövegértés is. Nekem nincs szövegértési problémám értem a kérdéseket amit feltesznek és nem kezdek másról beszélni mint, amit kérdeznek. Igaz helyesírási problémám akad. És már megint nem adtál választ a kérdésemre. És nem én nem értem a cikkben olvasottat, hanem te hiszen leírtad hogy bizonyíték is kell ott van a harmadik bekezdésbe hogy felvétel van mivel a tv riporter, aki kiadta magát, hogy állást keres. Te bizonygattad, hogy röhögne rajtam a rendőrség. És kétségbe vontad, hogy melyik bűncselekménybe tartozik. Vannak bizonyítékok is az ilyen üzelmekre. Hiszen minden állásajánlat, amit kapok tartalmazza, hogy kérik az erotikus dolgokat is. A számítógép olyan, mint az embernek az ujjlenyomata. Minden gép más és más. Ha megvan az ok a rendőrség kideríti. Nincs olyan bűn, amit nem lehetne felderíteni max. nem akarják. Volt olyan is, amikor a munkaszerződés tartalmazta, mint feladatot. És vannak hangfelvételek is amik bizonyítják a céget be lehet azonosítani ha telefonon jelentkeznek ezekkel a feltételekkel. Már rég lehetne munkám, ha elfogadom ezeket. De nincs az a pénz. Én törvénytisztelő polgár vagyok még egyszer sem voltam bíróságon, sem tanuként sem vádlottként. Sőt minden forintomról beszámolok az Apeh felé is. Egyébként mondtam már hogy a kérdésre válaszolj vagy hagyj békén. Ha nem tudod akkor legalább azt mondjad. Vagy te sem ismered el ha tévedsz. Én legalább ha nem értek valamihez nem okoskodok és megmondom hogy nem tudom vagy nem válaszolok ha nem nekem szól a kérdés. De a témánál maradok és nem beszélek másról mint kéne. Szóval ezek után, ha nem kapok normális választ a kérdésre akkor nem reagálok semmilyen sértésre, egyéb más felvetésre sem. Nem érek rá. Állást kell találnom ami normális állás ( nem tartalmaz sex, erotikus feladatokat) és nem mint feladat szerepel személyi asszisztens titkárnői munkakörként, hanem munkakörként részletes feladat kiemeléssel cégleírással. Ráadásul még meg is nézem hogy nem kamu cég e.Szóval leinformálom a céget aztán válaszolok nekik is.
Na idefigyelj!El kell hogy keserítselek.:)bizony nagy sajnálatodra létezik ilyen nő.S akármit is mondasz itt a férfiak köztük én is igenis a csinos karcsú izmos testű, hölgyeményekre és almacicikre fogunk bukni.Ha lemennél egy edzőterembe könnyen elhinnéd hogy van ilyen hogy:90-60-90/ többek között ezek a fittness modellek akik hát mit ne mondjak messze vannak a soványtól viszont annál szexisebbek.A másik hogy az én barátnőm is ilyen forma 164/52.S mivel én is sportolok alap hogy ez a szép csinos testű nő a szememben de sztem itt más férfiembereknek is.hiába tajtékzol itt :D a munkahelyeken is számít a csini dekoratív ami= karcsú formás( hogy jobban megértsd)külső. Főleg a marketing az üzleti élet világába. Az egész életed értékesítésből áll ha átgondolod s bizony állásinterjún egy profi kinézet még férfi jelentkzők esetében is sokat vet a latba.:)főleg ahol ügyfelekkel találkozol nap mint nap. a világ egyébként mindig ilyen volt ébredj királylány.ha volt egy csinos lány a cégnél mindenki őt akarta, aztán ezzel néhányan éltek néhányan nem.mindent összevetve fontos a dekoratív mutatós külső menőbb cégeknél.1ébként a csini alak bárki számára elérhető csak egy kis esti futás néhány otthoni kardio edzés is sokat segít minden szempontból.ha elégedett vagy magaddal akkor meg ne foglalkozz a válaszadók véleményével az enyémmel se kell hanem bízz magadban s lesz állás nem csak olyan amilyeneket említesz.de azt rögzítsd ahol sok pasi van egy helyen ott benne van a pakliba a flört is. :):)
2012. aug. 18. 19:14
26-os nem tudod mibe kezdtél, most a kisebbségi komplexusos kérdező neked fog esni privátban (amúgy marha vicceseket ír!Érdemes többször elolvasni, esetleg barátoknak megmutatni, had röhögjenek ők is!), elhord majd mindennek, hivatkozik a tanár és egyéb "intelligencs" barátaira és váltig fogja állítani, hogy a TE BARÁTNŐD 100%, hogy plasztikázott, csak ezt nem vallja be neked és jól át is ver.
Majd írd meg, hogy kaptál-e privátot :)
2012. aug. 18. 19:26
akkor a harci öltözetet magamra is vehetem nehogy ütközéskor nagyot feküdjek:D:D amúgy írhat szeretettel várom válaszát.1ébként elcsodálkozom hogy a kérdező hölgy miért kap ilyen ajánlatokat? mondjuk egy mellbedobós kép a cv-be sokat változtat álláskeresésnél.van egy hr ismerősöm mesélte hihetetlen hogy némelyik értelmiségi pályázó milyen képeket illeszt a cv-be:D partifotók egész alakos képek aztán csodálkoznak hogy a kukába vagy egy perverz főnök kezébe fog landolni az agyoniskolázott pályázatuk.:D:D de csak a kérdező hölgy tapasztal ilyeneket érdekes. sok jó csaj van a környezetemben tisztességes helyeken dolgoznak s egyik se járt így:D intelligens iskolázott hölgyek s mégsem kapnak ilyen incidenst érdekes nem?
2012. aug. 18. 20:02
A kérdez se nem intelligens se nem iskolázott.
Nagyon durván kilóg a kapanyél a szájából - csak ezt ő nem érzi.
2012. aug. 18. 20:24
30/33 anonim válasza:
Az nem igaz hogy egy vékony nőnek nem lehet nagy melle, van egy barátnőm 50 kg 170 cm és akkora melle van mindeki az kérdezi tőle hogy igazi és tuti hogy igazi mert 15 éves kora óta ekkora énem lett volna miből megcsináltatnia meg a szülei se engedték volna, ő maga növesztette:D
2012. aug. 21. 22:47
Kapcsolódó kérdések: