Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit vegyek fel egy adminisztrá...

Mit vegyek fel egy adminisztrátori munka interjúra?

Figyelt kérdés

Középiskolába. Nem szeretnk túlöltözni, de alul sem. Bár rám a túlöltözés a jellemzőbb.

Egy fekete nadrágra gondoltam, meg egy szép felsőre, de nem fehér blúzra, hanem ilyen tunika szerűre, majd meglátom milyet kapok. meg szandál, elől hátul zárt fekete. Jó lesz? Esetleg ha tudnátok képet küldeni hogy ti mibe mennétek, sokat segítene.

Ja és elég duci vagyok.

2009. júl. 8. 20:21
 1/6 anonim válasza:

Szerintem tök jó, amit leírtál. Valami olyan felsőt keress, ami kiemeli a szemed színét. A fehér blúz szerintem is felesleges.

Egy finom sminket is tegyél fel. Elég csak spirál, finoman arcpirosító és szájfény.

Ja, és a kezed nagyon ápolt legyen!

Sok sikert!

2009. júl. 8. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Holnap én is egy adminisztrátori állásinterjúra megyek. Barna színű szoknyát veszek fel, fekete 3/4-es ujjú felsővel, zárt cipővel. Smink minimális.
2009. júl. 8. 21:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Na találtam egy felsőt. El akartam róla küldeni a képet, hogy ti mit gondoltok róla, de nem tudom hogy kell. Valaki tud ebben segíteni?

file://localhost/C:/Documents%20and%20Settings/Adrienn/Asztal/DSCF3176.JPG

Lehet így kell? Nem biztos hogy jó lesz! De kipróbálom!

2009. júl. 9. 13:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Á ez nem jó! Akkor majd ha valaki tud segítsen már légyszives!
2009. júl. 9. 13:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Na rájöttem! A linkek alatt belinkeltem a ruhát! Légyszi írjatok róla véleményt!

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. júl. 9. 13:30
 6/6 anonim válasza:
Szerintem ez jó lesz. Az a lényeg, hogy magabiztos legyél benne, és hogy kényelmes legyen. Hidd el, nem a ruhán fog múlni az állásod.
2009. júl. 10. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!