Kit és milyen indokkal küldtek (már) el a munkahelyéről?
Hát ez elég szemét húzás volt.
Nekem is a hátam mögött már rég meghirdették az állást, de egy árva szót nem szóltak, hogy ideje lenne másik állást keresni... Nem túl etikus!
a "nem szimpatikus" nem egy ok, ezt meg is lehet támadni
ha nem vagy szimpatikus, akkor minek vett fel?
Azért vett fel, mert neki az voltam, de a főnöknek, meg pár másik kirendeltségen dolgozónak nem. Konkrétan nem említett senkit, de 3 emberről beszéltünk (hogy volt-e vele konfliktusom vagy valami, de nem volt), így nem nehéz kitalálni, hogy nekik nem voltam szimpi. :) Amúgy a titkárságon voltam egy másik csajjal, aki már 10 éve dolgozik ott, szóval mindent vele beszéltek meg, tőle kértek(pl. kávét, de én csináltam meg, csak ő vitte be; vagy fénymásolást, de azt is én másoltam le). Azóta már vagy 3x meghirdették az állást, mindig kb. 3 havonta. Szóval úgy látszik, hogy az utánam levők sem voltak szimpik. (Vagy csak így spórolják meg a próbaidő alatt levont 30 %-ot.)
Inkább az bosszant, hogy ha a munkámmal meg volt elégedve, akkor miért nem rakott át egy másik osztálya?! Ahol nem találkoztam volna a főnökökkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!