Egy neves cég tegeződős álláshirdetésére tegeződős vagy magázódós formában írsz kísérőlevelet?
Figyelt kérdés
Tehát ha letegezik a hirdetés olvasóját, vagyis a jelentkezőt, hogy ha ilyen-olyan képességekkel rendelkezel, akkor pályázatodat küld xyz@ emailcímre...!
Ez esetben ha nincs kontaktszemély, akkor milyen megszólítást írsz, és azt és a levelet tegeződősen vagy Önözve???
2012. jún. 25. 17:44
1/5 anonim válasza:
Csakis magázódva írnék. "Amit szabad Jupiternek... elve alapján". Na meg így illik. Szerintem.
Mégis melyik cég ez? Csak nem a Voda?:D
Ha nincs kontakt, akkor Tisztelt Hölgyem/Uram.
2/5 anonim válasza:
Alap, hogy ismeretlen embert/céget nem tegezünk le.
Amúgy arra figyelj, hogy a "neves cégnek" nehogy gmail-es címe legyen, mert az sokat elárul...
3/5 A kérdező kommentje:
Nem, ez nem kamuhirdetés, na nem voda, de azért egy elég ismert cég. Fiatalos hirdetés. Szerintem is a magázódás illik. De most elbizonytalanodtam, hogy lehet emiatt túl fafejűnek gondolnak majd és inkább valami lazább stílusú pályakezdőt választanak, aki nem magázódik jelentkezéskor.
2012. jún. 25. 18:33
4/5 anonim válasza:
...vagy épp ez is egy teszt, amin elcsúszhat az, aki az alapvető illemet sem ismeri.
5/5 anonim válasza:
magázódva írj vissza!
az udvariasság miatt még nem diszkrimináltak senkit sem, az ellenkezője miatt már megesett párszor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!