Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Emailben küldött önéletrajznak...

Emailben küldött önéletrajznak milyennek illik lennie? Hogyan oldjam meg emailben a kísérőlevelet?

Figyelt kérdés
Eddig úgy csináltam, hogy citromailemben megszerkesztettem az önéletrajzot, képet is bele illesztettem, szerintem nagyon szépen sikerült.Most van olyan álláshely, amire úgy pályáznék, hogy írnék kísérő levelet is, de nem tudom, hogyan oldjam meg?Hozzácsatoljam az önéletrajzhoz,vagy inkább az önéletrajz fölé, vagy alá írjam?
2012. ápr. 5. 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:
51%
Én inkább hozzácsatolnám.
2012. ápr. 5. 15:29
 2/2 anonim ***** válasza:

1, A Citromailt felejtsd el. Csinálj egy normális e-mail fiókot a Gmail-nél. Pl. keresztneved.vezetékneved@gmail.com

2. Az önéletrajzodat ne üzenetként küld! Csatold egy fájlként .doc kiterjesztésben!

3. A kísérő leveled legyen maga az e-mail szövege.

2012. ápr. 5. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!