Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tegnap kaptam meg az érettségé...

Tegnap kaptam meg az érettségébizonyítványomat. Mit ajánlotok, hogyan tudnám elkezdeni az életemet a karrieremet?

Figyelt kérdés

szeretnék dolgozni, amit azért jól megfizetnek-vagy ajánlásokat hogy mit tanuljak tovább milyen vizsga kell ehez a x-dologhoz hogy ott dolgozhassak és a többi. Köszönöm előre a válaszokat.

Vagy hogy hol keressek munkahelyet, web oldal címe érdekelne. STB.

2012. jún. 24. 19:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hali, én vagyok a negyedik hozzászóló. Én is húsz éves vagyok, én is nyelvi előkészítőbe jártam, kidobott egy év volt, nem beszélve arról, hogy évvesztes is voltam, most meg halasztottam egy évet, szóval három évem elment a semmire kábé. Mindenesetre Ausztriába is simán ki tudsz menni, sőt, Európa bármely országába, csak akarnod kell. Hallottál már az Au Pairekről? Ők olyan fiatalok, akik teljes ellátásért és 80 és 150 ezer forintért vigyáznak egy család kölkeire, meg besegítenek egy kicsit a házimunkába. Sokszor nyelvtanfolyamra is beiratják őket, szóval ez elég jó kis lehetőség. Szóval www.aupair-world.net-re regisztrálj fel, döntsd el, hová szeretnél menni, és hajrá, bátorság. Ausztriában sok a magyar, de igazából minden országban ott vannak, szóval ha nem tudsz nyelvet, az se nagy gond. Én angolul tudok, és találtam családokat Finnországban, Svédországban, Svájcban, Hollandiában is, mind engem akartam, csak gyáva voltam és szerelmes vagyok...

Valójában ezen az oldalon amerikaiak és ausztálok is hirdetnek, csak oda macerásabb a papírmunka.

2012. jún. 25. 19:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Menjél a szakközépbe technikumba, végezd el azt is, azzal többet érsz mint diplomával.
2012. jún. 25. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!