Az Egyesült Államokban kb mennyiből lehet megélni?
Figyelt kérdés
Tudom ez elég változó, de mondjuk egy picit átlagon felüli életszínvonalon.2012. jún. 19. 23:31
1/3 anonim válasza:
Mit takar mégis nálad az átlagon felüli?? Egy mai határmenti magyar családnak az is átlagon felüli, ha hús kerül az asztalra...
2/3 anonim válasza:
Erre a kérdésre így nem lehet válaszolni! Az USA nagy ország, több kulönböző fejlettségù régiója van. Van olyan kis amerikai város, ahol evi 20.000 $ -ból kellemesen megélsz, de mondjuj New Yorkban már ez az összeg kevés. A hivatalos szövetségi átlagkereset cca. nettó 2400 $, egyébként ha olyan 2500-3000 USD-ot keresel, az már jó, de a nagyvárosokban ennél több kell, mert drága a lakhatás. Én csak lakhatásra havi 2000 USD-ot költök, ami sok, mivel ez az összeg majdnem rlviszi a fizetesem 40%-át.
3/3 anonim válasza:
40-50 ezer dollárból egy ember szerintem el tud lenni jól, de sokat számít az is hogy melyik állam, melyik város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!