Németországi állás lehetőség! Mennyiből lehet kint megélni?
Hát...erre gondoltam én is.Fogalmam sincs,hogy mit tegyek!6 hónap után már oké lenne,de addig...
Azért köszi! :-(
Ápolói állás kórházban.A nettó 700 euró a gyakornoki állás idejére van(6 hónap).Mivel családdal mennék csak ki,ezért azt mondták akkor a szállást én intézzem ebből a pénzből.Én mondtam,hogy első a gyerek.Tény,hogy 6 hónap után jól keresnék+a párom fizetése(6 hónap alatt biztos találna valamit),de addig is nevelni,etetni kell a gyereket.De egyedül nem megyek!Annyit semennyi pénz nem ér,hogy itthon hagyjam a 17 hónapos lányomat.
Köszönöm a válaszokat!
Ha jól értem (javíts ki ha tévedek), akkor ha egyedül mész, biztosítanak szállást?
Én azt tenném (de ez csak én vagyok, Neked kell dönteni), hogy kimennék és bevállalnám a 6 hónapot. Ennyi idő alatt tájékozódni tudsz az albérleti díjak és a feleséged számára munkalehetőség felől. 6 hónapról van szó, ami alatt gondolom megoldható lenne, hogy lásd a kislányod. Mondhatni, csekély ár azért amit később kapni fogsz. Az államcsőd fenyegit Magyarországot, addig kell lépni amíg van rá lehetőség.
És mielőtt valaki lehurrogna, hogy miért írok ilyet. Svájcban élek, 5 hónapja vagyok itt. Tisztességes fizetésem van, bár nem egy csúcs munka mégis megélek belőle. A családomat csak 3 havonta látom, egyébként webcamerán kísérem az életüket. Szóval én aztán tudom milyen ha nincs melletted senki.
Akkor ne vidd a családod,egyedül megoldható,és kapnál gondolom szobát,tedd félre most a szeretet és vállald be egyedül addig a párod nézzen melót kint és csak akkor jöjjenek ki.A lányod meg a férjed valahogy kibírja addig.
Hidd el,vagy itthon fogsz tengődni,kell az neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!