Ki számít "milliomosnak"?
Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 23:29
1/7 anonim válasza:
Tulajdonképpen, ha valakinek van SAJÁT háza, kocsija, vagy vállalkozása az már milliomos, hiszen milliós értékű vagyona van.
2/7 kovpet válasza:
"ha valakinek van SAJÁT háza, kocsija, vagy vállalkozása az már milliomos"
Ha ez így lenne, akkor én milliomos lennék (még a vagy sem kell) :)
Sajnos attól tartok, mégsem vagyok az :)
3/7 anonim válasza:
akinek folyamatosan egymillió forintnál több van a számláján vagy otthon készpénzben.
4/7 anonim válasza:
szerintem az akinek nem okoz gondot 1M vagy afeletti összeg hirtelen kifizetése, elköltése.
5/7 anonim válasza:
Bár nem kapcsolódik a legszorosabban ide, de itt egy érdekes cikk:
6/7 anonim válasza:
Akinek ,,milliomos elméje van" először is,és akinek annyi vagyona,hogy nem gond több milliót kiperkálni.Vannak ingatlanai,van cége ami havi több milliót termel neki főleg ha passzívan akkor multimilliomosról beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!