Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » IGN biztosítói munka?

IGN biztosítói munka?

Figyelt kérdés
Annyira nincs már lehetőség, és munka, hogy azon vagyok, megpróbálok egy ilyet. Teljesítmény arányos a dolog és valamiért a házalósdi jut az eszembe róla. Van itt valaki, aki ilyen területen dolgozik?

2012. jún. 18. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia, a barátnőm jan.-ban elkezdte. Oktatára járt egy-két hétig, majd vizsga, és felvették. Pénzügyi tanácsadó a munkaköre, fel kell hívnia számokat és behívni őket (vagy kimenni hozzájuk) egy kérdőív kitöltésére, ahol megtudja, h mi lenne a számára kedvező biztosítás, befektetés. Ha elég ilyen hideg ügyfelet szerez az első x hónapban, kap 50 ügyfelet, ami már jobb pénzzel jár. Fix 100000 ft mellett a megkötött szerződések jutalékát is bezsebeli (50000-90000 Ft), plusz céges mobil, laptop jár.

Az, ogy házalós csak anniyban igaz, h itt az elején kell teljesíteni, megbeszélni talikat még nem ügyfelekkel, akik lehetnek barátaid is. Később már saját "állományod" lesz nem kell házalni.

Még elmondom, ha kíváncsi vagy, hogy ha felvesznek, utána, mint írtam, képzés van, amiért fizetni kell. Én többek közt ezért nem mentem oda.

2012. jún. 23. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:
bocsi a hibákért, most néztem meg, miután kiposztoltam...nem épp a legjobb a billentyűzetem.
2012. jún. 23. 14:33
 3/3 A kérdező kommentje:

A helyesírás legyen a legkisebb gond.:)

Jól hangzik, pláne a sok pénz. Gondolom ő azért elég sokat dolgozik a pénzért.

Rossz hír, hogy a tanfolyam fizetős, sajnos jelenleg nem engedhetem meg magamnak.

2012. jún. 23. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!