Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Esküvőszervezésből meglehet élni?

Esküvőszervezésből meglehet élni?

Figyelt kérdés
Már egészen kislánykorom óta esküvőszervező szerettem volna lenni, megbolondulok ha csak meghallom az esküvő szót.Azt szeretném megtudni hogy mennyire lehet megélni ebből a szakmából. Ja és ahhoz h esküvőszervező lehess, csak egy rendezvényszervező tanfolyamot kell elvégezni? Vagy hogy van ez?
2012. jún. 13. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmit nem kell elvégezni, nincs végzettséghez kötve
2012. jún. 13. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Pesten talán. Vidéken nem. Én biztos nem fizetnék senkinek azért, hogy szervezze meg nekem. Igaz, nagyon fárasztó volt, de így is épp elég drága, nem lett volna még erre is pénzem.
2012. jún. 13. 22:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Én sem tudok róla, hogy spéci végzettséghez lenne kötve. Egy sima vállalkozói elég hozzá, és már csinálhatod is.

Osztom a második válaszoló véleményét, épp a napokban olvastam a legfrissebb felmérésekről, miszerint nagyon csökken az összeházasodók száma.

Itt Hajdú-Bihar megyében a kisebb városokban már olyan extrákkal "pórbálnak kedvet csinálni az esküvőhöz" (így írták szó szerint), hogy hivatali munkaidőn túli összeadás, meg jelképes áron telek vásárlási lehetőség.

Itt a júniusi cikk egyébként:

[link]

2012. jún. 13. 23:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én ugy vagyok a dologgal, hogy az emberek mindig fognak házasodni. Bár gondolom külföldön sokkal nagyon jövője van ennek a munkának. Na de majd meglátjuk :) Még egyszer köszönöm!
2012. jún. 14. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Rendezvényszervezésből meg lehet, nem is sokkal tágabb a rendezvények köre amit be kell vállalni: szülinap, csapatépítő tréningek.
2012. jún. 14. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!