Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Külföldön szeretnék dolgozni....

Külföldön szeretnék dolgozni. Komolyan gondolom. Hogy induljak el?

Figyelt kérdés
Megvan a végzettségem, megvan a nyelvtudásom. Angol felsőfok, német társalgási szint. A kiutat, elhelyezkedést, egyebeket tudom finanszírozni. Ausztria, Németország, Anglia jöhet szóba. Hogy kereshetnék állást/szállást, munkaközvetítőt. Mi a módja ennek? Ti hogy csináltátok? hol léphetnék kapcsolatba külföldi Magyarokkal? Nagyon fontos lenne, akinek van tapasztalata, kérem ossza meg velem! :)

2012. jún. 12. 02:00
 1/5 anonim ***** válasza:
tapasztalatom az, hogy nagyon óvatosan vállalj külföldön munkát, ugyanis én most szabadságomat töltöm Magyarországon, de vissza már nem tudok menni dolgozni, ugyanis a pénztárcámat ellopták..így most próbálom napok óta utolérni a főnökömet, de nem egyszerű...
2012. jún. 12. 08:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Na már itt is ez a szerencsétlen aki nem képes lemenni az okmányirodába...

Kérdező:

Mi a végzettséged?

Első lépésnek szerintem túrj fel angol és német álláshirdetéseket, mérd fel, hogy melyik országban van nagyobb igény a munkádra. Esetleg jelentkezz is e-mailbne / telefonon pár helyre. Aztán ha kapsz pl. Angliából 5 pozitív visszajelzést és a németektől 3-at akkor menj Angliába - vagy fordítva - interjúzni.

Annyi pénzed legyen, hogy 3 hónapig kibírd akár munka nélkül is (illetve ugye fizetést sem rögtön kapsz majd!)

Szerintem a munkaközvetítőket hanyagold, csak lenyúlnak.

2012. jún. 12. 09:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Facebookon keresgélj olyan groupokat, mint "londoni magyarok", "bajorországi magyarok" stb. Ott elég sokat tudnak segíteni, tudsz barátkozni velük.

Ha mégsem, akkor is csak leinformálható helyre menj dolgozni, nehogy eladjanak a veséddel együtt.

2012. jún. 12. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Itt minden elég szépen össze van gyűjtve az angliai dolgokról [link]
2012. jún. 12. 15:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Az eddigieket köszönöm! Remélem még tudtok némi információval szolgálni. Például munkaközvetítőt hogyan szerezzek? :)
2012. jún. 14. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!