18 évesen, felsőfokú angol nyelvvizsgával külföldön lehet esélyem dolgozni?
Figyelt kérdés
Elég talpraesett vagyok, kommunikatív és folyékonyan beszélek angolul, szeretnék külföldön dolgozni pár hónapig, vagy egy évig maximum. Hajós munkákhoz nincs tapasztalatom, szállodai munkákra viszont keresnek fiatalokat, jó nyelvtudással. Nem hatalmas távolságokra gondolok, szeretnék Nyugat-Európán belül maradni. Lehet esélyem ennyi idősen külföldön normális munkát találni? Olyat szeretnék, ahol biztosítanak szállást.2012. máj. 27. 12:19
1/6 anonim válasza:
Nézd magad külföldi szemmel - egy kelet európai bevándorló vagy picit gyengébb nyelvtudással, mint egy helybéli 18 éves.
Képesítésed nincs.
Ergo pont rosszabb eséllyel indulsz így, mint egy képzetlen angol 18 éves.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Viszont akkor sehol nem lehet esélyem? Segítőkész vagyok, igényes és jól el tudok beszélgetni idegen emberekkel bármiről.
2012. máj. 27. 12:46
3/6 anonim válasza:
elmehetsz hotelbe takarítani minimálbérért....
nyelvet nem fogsz tanulni,mert filippinók között vagy..
tehát minek?
4/6 anonim válasza:
De van esélyed - csak a nyelvtudásod nem ér semmit, lévén az adott országban mindenki beszéli a nyelvet.
Minden egyéb képességed kamatoztatható.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem. Arra is gondoltam, elvégzek egy krupié tanfolyamot a nyáron és inkább itthon keresek munkát egy kaszinóban.
2012. máj. 27. 13:22
6/6 anonim válasza:
Esély mindenre van. Maximum csak normál alakban kifejezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!