Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hagyjam ott a munkám ha már...

Hagyjam ott a munkám ha már minden nap gyomorideggel megyek be dolgozni? Sajnos más munka nincs kilátásban, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 08:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

# 10/10

AZ EGÉSZ családom ilyen,de ők ezt nem látják.

nem tudnak spórolni,jó meglátás.. :)

2012. jún. 11. 15:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Offtopic:

A 10. válaszoló jól megfogalmazta, amit a 8-ban elkezdtem, és amit a 9-es cáfolt.

Aki számára valóban fontos hogy félretegyen, azok legalább 95%-a képes is lesz rá, családot is úgy tervez/nem tervez, és az életszínvonalát is úgy lövi be, hogy anyagilag biztonságban éljen.

És akkor nem fog gyomorideggel dolgozni menni. Egyébként nem hibáztatom a kérdezőt.

2012. jún. 11. 16:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Én ugyanilyen helyzetben voltam és otthagytam a munkám. Azóta a tartalékaimból élek, de most meg attól van már gyomoridegem, hogy mi lesz, ha elfogy és nem találok munkát. Szóval jól gondold meg, hogy neked mi éri meg jobban.

Nem mondom, hogy megbántam, hogy felmondtam, de lehet okosabban kellett volna csinálnom.

2012. jún. 11. 19:09
 14/16 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Értem, amit mondtok, de vannak kivételek. pl. az a család, ahol a rezsi kifizetése után marad 20-30.000 ft, 1 hónapra, miből tegyen félre?
2012. jún. 11. 20:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Másodállásból esetleg? Vagy a rezsi lefaragása? Általában.
2012. jún. 11. 20:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is ilyen helyzetben voltam és kiléptem. Szerencsém van, mert volt tartalékom is, meg a családom is segít, ugyanis nem igazán találok állást. Sajna pont olyan helyzetbe vagyok, hogy alacsonyabb pozíciókra már nem, magasabbra még nem vesznek fel, szóval patt helyzet. Ennek ellenére nem bántam meg.
2012. jún. 11. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!