Hagyjam ott a munkám ha már minden nap gyomorideggel megyek be dolgozni? Sajnos más munka nincs kilátásban, ti mit tennétek?
# 10/10
AZ EGÉSZ családom ilyen,de ők ezt nem látják.
nem tudnak spórolni,jó meglátás.. :)
Offtopic:
A 10. válaszoló jól megfogalmazta, amit a 8-ban elkezdtem, és amit a 9-es cáfolt.
Aki számára valóban fontos hogy félretegyen, azok legalább 95%-a képes is lesz rá, családot is úgy tervez/nem tervez, és az életszínvonalát is úgy lövi be, hogy anyagilag biztonságban éljen.
És akkor nem fog gyomorideggel dolgozni menni. Egyébként nem hibáztatom a kérdezőt.
Én ugyanilyen helyzetben voltam és otthagytam a munkám. Azóta a tartalékaimból élek, de most meg attól van már gyomoridegem, hogy mi lesz, ha elfogy és nem találok munkát. Szóval jól gondold meg, hogy neked mi éri meg jobban.
Nem mondom, hogy megbántam, hogy felmondtam, de lehet okosabban kellett volna csinálnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!