Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 3 év alatt volt 7 munkahelyem,...

3 év alatt volt 7 munkahelyem, ez gáz?

Figyelt kérdés
Valamelyik megszűnt, valahonnan kirúgtak, volt olyan hogy egyszerre két helyre vettek fel, így az egyiket vissza kellett mondjam... mind szar kulimunka volt mondjuk, nem normális.

2012. jún. 8. 23:03
 1/4 reptoid ***** válasza:
0%
Van akinek 3 év alatt 1 sincs. Ebből a szempontból szerintem nem feltétlen annyira gáz.
2012. jún. 8. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
amióta kijöttem a suliból 3 év, 9 helyen melóztam. A mekis pénztárostól, az aszfaltozókig bejártam 1 kört.
2012. jún. 9. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyrészt tapasztalatokat szereztél, másrészt nem untad magad halálra. Ha az "előrelépési lehetőségek" izgatnak, akkor se hiszem hogy ne lenne előnyös hosszú távon ha sok helyen megfordultál előtte.
2012. jún. 10. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen állást keresel, és milyen végzettséged van, de szerintem egy komolyabb cégnél ez semmiképpen nem kelt pozitív benyomást. Mindegyik helyen be is voltál jelentve? Próbaidő alatt több helyről is kiléptél vagy téged küldtek el? Ahová csak felvettek, de visszamondtad, azt ne írd bele, hiszen ott nem dolgoztál.

Szóval nekem az a véleményem, hogy csak azokat hagyd benn, ami normális munka, ahol használható tapasztalatokat szereztél, és ahol nem 1-2 hetet voltál csak.

2012. jún. 10. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!