100000 ft-ot össze fogok tudni gyűjteni nyári diákmunkával?
Figyelt kérdés
Most kezdem majd suli végén (jún. 18) és kb július végéig fogok dolgozni. Gyümölcsöt szedek, és teljesítményre megy...2012. jún. 7. 19:40
1/13 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nem hiszem.Még ha normális diákmunka lenne, akkor sem kapnál ennyit(talán 2 hónap alatt igen), ilyen teljesítmény centrikus szaron meg végképp. Próbálj meg találni valami normális diákmunkát, de ha nincs más akkor ez van :S
2/13 A kérdező kommentje:
És szted akkkor mennyit fogok összegyűjteni ennyi idő alatt??
2012. jún. 7. 20:28
3/13 anonim válasza:
Tényleg nem tudom, mennyi lesz az órabéred, vagy hogy van ez? Én adminisztratív munkát végeztem még diák koromban, napi 6 órát, 600 ft volt az órabérem, de nem mindenhol adnak ennyit, sőt. Jellemzőbb a 400-500 forint sajnos. Szerintem olyan 2 hónap alatt 80 ezred lesz max, de lehet csak 70, ilyen teljesítmény alapú szarnál nem tudni, attól függ mennyit szedsz.
4/13 A kérdező kommentje:
Amúgy màr azóta bevezették hogy diákmunkánál is van minimálbér: 535 Ft.
De azt én se tom, hogy mennyit fognak fizetni erre a teljesítményes cumóra... Kíváncsi lennék valaki tapasztaltabbnak véleményére...
2012. jún. 7. 20:36
5/13 anonim válasza:
Előbb talán meg kell kérdezni, mielőtt jelentkezel :D Még nem késő. Éhbérért nem kell elmenni, a gyümölcs szedés nagyon fos munka főleg nyáron a 30 fokban.
6/13 A kérdező kommentje:
Inkább 40 :D
2012. jún. 7. 21:03
7/13 anonim válasza:
Igen csak az az 535 Ft-ot a diákszövetkezetekkel tartatják be, és full teljesítményre szerintem nem vonatkozik, másrészt az bruttó:/ Amúgy szerintem simán össze lehet ennyit, én is diák melózom olyan havi 90 körül keresek:)
8/13 anonim válasza:
Előző, mit dolgozol és merre, hogy ennyit keresel? Érdekelne! :) Én jelenleg nem találok diákmunkát nyárra. :(
Egyébként gy van, az 535-ös órabér bruttó, ez 450-es nettót jelent!
9/13 A kérdező kommentje:
Én diákszövetkezetnél jelentkeztem...
2012. jún. 8. 09:31
10/13 anonim válasza:
Én is diák vok szerintem össze lehet gyűjteni 100 e. másfél hónap alatt. Én havi átlagba 80e.-90e keressek most. A teljesítménnyel valamikor jobban lehet keresni. Én is voltam így és kukoricát címereztem 14 nap alatt kaptam 74e.Ki kell próbálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!