Mihez kezdjek magammal, hogy pénzt is keressek?
Főiskolát végeztem, jelenleg egy tanfolyamot végzek és mellette teljes munkaidőben dolgozok egy irodában. Így keresem meg a létminimumot.
Ma amikor jöttem haza munkából láttam, hogy olyan emberek akik nem a főiskolán vagy egyetemen koptatták a padot, és szemmel láthatóan ráérnek olyan kocsikkal járkálnak, amit én soha sem fogok tudni megvenni. (még egy 6 éves suzukit sem tudnék venni és fenntartani, nem hogy még járkálni vele)
Én is azt akarom csinálni amit ők! Több szabadidőt akarok és több pénzt!
Mivel foglalkoznak?
"Ma amikor jöttem haza munkából láttam, hogy olyan emberek akik nem a főiskolán vagy egyetemen koptatták a padot, és szemmel láthatóan ráérnek olyan kocsikkal járkálnak,"
Tehát ő hazafele jövet megmondja róluk látásból, hogy ilyenek.
Megvan, szerintem látnok-diplomája van.
Hát az a helyzet, hogy rájöttem, hogy lehet hogy rasszista és irigy vagyok ez a baj.
Irigy vagyok azokra nem a napon megbarnult emberkékre, akik hatalmas aranynyaklánccal, luxusautókban bömböltetik a zenét, míg a buszra várok a végállomáson.
Ha a rasszizmust és az irigységet félreteszem beláthatnám, hogy ők valójában rendes, sokat dolgozó emberek, és csak rasszizmusból látom őket oda, mert valójában dolgoznak, és még luxus autóik sincsenek.
Különben akik élcelődnek a kérdésemen, azok csak lányos zavarukban teszik, mert nekik bizti a papa vett jogsit, autót esetleg házat ;)
és figyeljétek meg, hogy ők fognak a leghangosabban tiltakozni és hangoztatni, hogy mindent önerőből értek el :) így szokott ez lenni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!