Hogyan keressek 100 ezer forintot?
Figyelt kérdés
Kicsit hülyén hangzik a kérdés, de minden ötletet szívesen fogadok.
A lényeg van 3 hetem, hogy összeszedjek 100 ezer forintot( történt egy kis mallőr) és kíváncsi vagyok a legkreatívabb ötleteitekrehttp!! Köszi előre is. Az erkölcs határain belül mindenre képes vagyok:)) 18/F
2012. máj. 25. 13:12
1/6 anonim válasza:
Sportfogadj,ha van kezdőtőkéd elindulni.
Vagy menj el feketézni segédmunkásnak.
Vagy próbálj kölcsönkérni
2/6 anonim válasza:
mennyé le a balatonra és ajálkozzál munkára és ne add fe, az első 200 isszautasítás elött.
Nyírjál füvet másoknak.
3/6 anonim válasza:
A gyilkosságok 80%-a anyagi haszonszerzés céljából történik meg.
4/6 A kérdező kommentje:
A gyilkosságot kizárom, annyira nem nagy a para. A Balaton viszont nem olyan nagy hülyeség, mint amilyennek szántad.:) tavaly bejött csak ott szerintem nem jönne össze a 100. Nagyjából annyit fizetnek, mint itt Budapesten a diákmunkásoknak.De kalandos lenne az tuti:)
2012. máj. 25. 16:33
5/6 anonim válasza:
Keress 200at és költs el belőle egy százast!
6/6 anonim válasza:
csak azért adtam a balatoni tanácsot, mert nekem is 18 éves a fiam. Vigyázz magadra, mert veszélyes üzem 18 évesem pénz után kutatni. Bebukhatsz valami veszélyes témán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!