Miért van, hogy sok külföldön élő magyar dolgozó rosszindulatú?
Miért van az,hogy amennyi ismerősömet,vagy idegeneket megkérdezek,akik külföldön dolgoznak,azok váltig állítják,hogy nyugaton nincs meló,vagy nehéz,illetve nyelvtudás nélkül meg se próbáld!Ha meg egy Angolt kérdezek meg akkor ő azt mondja,hogy van kint meló (Betanított munka is és segéd munka is) Szóval én nem értem a magyarok miért ilyen rosszindulatúak?Vagy irigyek!
És ez az ismerősöm aki munkaügyön dolgozik,azt mondja aki akar dolgozni és tud is nem kell perfekt nyelv,mert azt kint tanulja meg az ember,mert a magyar nyelvsulik sajnos nem sokat érnek.Persze nem kell nagy fizukra gondolni,de legalább munka van és kis pénze is az embernek,hogy legalább ne haljon éhen mint itthon!
Én azért szoktam mondani hogy nyelvtudás,szakma nélkül ne gyere mert ha NORMÁLIS munkát akarsz végezni akkor ahhoz kell nyelv és tudás.Bár kinek mi a normális.Ha te neked jó a mosogatás meg hasonlók......
Ha nem lett volna nyelvtudásom meg végzettségem akkor dolgoztam volna otthon de nem alantas munkákat.Semmi értelme kijönni mosogatni meg krumplit pucolni.Persze sok embert bepaliznak ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!