Lehetséges, hogy Németországban dolgozó magyar banki hitelt kapjon? És ahhoz kér a bank iskola látogatásit a gyermekeitől?
Bocs, de sajnos nem tudom pontosan, hol lenne érdemes hivatalosan érdeklődni, de pl van a bíróságokon nyílt nap, ahol jogászokat kérdezhetsz, vagy a Gyámhivatalba is bemehetsz, hátha van ötletük.
Én, mint hiteltanácsadó, nem hiszem, hogy akkora eltérés lehet a német és a magyar bankok hitelezési szokásai között, de egy biztos. Ingatlanfedezet nélküli személyi kölcsönnél, nem állami támogatott hitelnél sosem előny a gyerekek megléte, hiszen Ők eltartottak, terhet jelentenek a hitel felvevőnek, plusz kockázatot jelentenek a banknak. Csak segélynél tudom elképzelni, hogy szóba jöhetnek a gyerekek, azt viszont nehezen tudom elképzelni, hogy egy külföldit támogat ezért akármilyen német szervezet, vagy bármiféle pénzintézet.
Miért nem kérdezel rá a konkrétumokra az ex férjednél? Kérdezd meg a bank nevét, a hitel típusát, kérd el a hozzá tartozó hirdetményt. Úgy már két perc alatt ki tudnád deríteni, hogy igazat mond-e, vagy mellébeszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!