Külföldi munkavállalás?
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy egy 21 éves srác (egyelőre csak érettségivel) hogyan tudna kimenni külföldre munkát vállalni? Papír nincs nyelvtudásról, de angolul nagyjából tudok.
Sokat hallani, hogy valaki kimegy és átverik, ezért szeretnék saját tapasztalatot, esetleg megbízható honlapok linkjeit kérni.
ha nem tudsz legalább felsőfokon angolul akkor esélyed sincsen egy jól fizető állásra, gondolom takarítani meg ilyen jellegű melót nem akarsz. én is most tanulom az angolt,hogy jövőre ki tudjak menni a barátommal. ő már tud rendesen beszélni és írni is,de még hátra van neki egy év a gimiből.
kell tőke is amiből elindulhatsz, pár ezer euró a minimum,mert a szállást stb fizetni kell és nem biztos,hogy találsz munkát egyből, sőt pár hónapig tuti,hogy nem.
nem árt jogsi sem, nyelvtudást pedig ott mérik fel, nem érdekli őket a papír, csak helyben tudj velük rendesen beszélni.
nekem könnyebb a dolgom,kb 15millióval vagy többel fogunk elindulni és ismerős is van, tehát a szállás is megvan oldva egy darabig.
Igazából a takarítás, stb.. se tántorít el. Mindenesetre nem tanultam angolt soha, csupán régen itthon önszorgalomból, meg tovább fejlesztettem interneten. Lényegében középfokú nyelvvizsga közelében vagyok, viszont most tervezem azt, hogy elkezdek angolul nézni sorozatokat, hogy így fejlesszem magam tovább.
Mindemellett én olyasmire gondoltam, ahol szállást is biztosítanak. Hallottam ilyen állásokról, bár azok általában csak idény jellegűek, de kezdésnek szerintem megfelelne.
azoknak ne higgy, a szállás árát fizetni kell vagy levonják a béredből :)
a sorozatnézés nagyon jó én is azt csinálom és a barátom angolul beszél hozzám sokszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!