Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Cukrászok számára mennyi a...

Cukrászok számára mennyi a minimálbér?

Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 11:00
 1/10 A kérdező kommentje:
ill. tesz-e különbséget, hogy nappalin vagy esti okj-n végzet?
2012. jún. 1. 11:12
 2/10 anonim ***** válasza:
A minimálbér cukrászok számára is annyi mint bárki másnak, és tök mindegy hogy esti, vagy nappali.
2012. jún. 1. 12:08
 3/10 A kérdező kommentje:

ettől függetlenül még mindig nem válaszoltál a kérdésre :)

és ha jól tudom szakmunkára külön bérminimum van meghatározva, nem?

2012. jún. 1. 15:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Garantált bérminimum:

"Legalább középfokú iskolai végzettséggel vagy legalább középfokú szakképzettséggel rendelkező és ilyen képzettséget igénylő munkakörben foglalkoztatott munkavállalót, a mindenkori garantált bérminimumnak megfelelő munkabér illeti meg teljes munkaidős foglalkoztatás esetén. Tehát a középfokú szakképzettséget igénylő munkakörben dolgozóknak, legalább a garantált bérminimumnak megfelelő bruttó munkabér jár."

A cukrász szakma nem ilyen, azaz neked a mindenkori minimálbér jár minimum.

2012. jún. 1. 16:22
 5/10 A kérdező kommentje:

Ezt találtam az afsz-en

A garantált bérminimumnak három feltétele van:

legalább középfokú iskolai végzettséget, illetőleg középfokú szakképzettséget igénylő munkakör,

a munkavállaló rendelkezzen legalább középfokú iskolai végzettséggel, illetőleg középfokú szakképzettséggel,

a munkavállaló végzettsége/szakképzettsége szakirányú legyen.

de amúgy fórumokon a legtöbben azt állítják, hogy munkahely/adó válogatja, van amelyik hajlandó úgy tekinteni rá, mint középfokú végzettség és van amelyik nem

2012. jún. 1. 16:34
 6/10 anonim válasza:
Szia kérdező,te cukrász vagy?Én az vagyok,ma megyek állásinterjúra,szóval még nemtudom h mennyit fogok keresni!Majd kiderül :)
2012. jún. 2. 09:18
 7/10 A kérdező kommentje:
igen, állást keresek :) megsúgod hova mész? esetleg privibe :)
2012. jún. 2. 09:42
 8/10 anonim válasza:
Egy kisvárosban fogok dolgozni :) Sajna egyenlőre nem fizetnek sokat,de jobb mint a semmi!
2012. jún. 7. 16:20
 9/10 A kérdező kommentje:
mindenképpen gratulálok az új munkádhoz :)
2012. jún. 7. 17:08
 10/10 anonim válasza:
Köszi:)Sok sikert neked is,biztos találsz majd!
2012. jún. 9. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!