Tudtok aránylag korrekt online munkát?
Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 23:25
1/10 anonim válasza:
persze!
programozás, grafika, design, stb....
3/10 anonim válasza:
persze, ezek a " ref=61960" végű linkek tipikusan korrekt munkákra utalnak. semmi pilótajáték szaguk sincs, áá! :-)
4/10 anonim válasza:
- hunbux?
- Hogyhogy hun? Hát itt! :D
5/10 anonim válasza:
Kipróbáltam, ha újraindítod a böngészőt és úgy lépsz be, akkor kitörlődik az ajánló... :)
6/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül az ajánlóval van a baj, hanem hogy ez nem munka, hanem pilótajáték. Megdöbbentő, hogy mennyien szeretnének munka nélkül pénzt keresni.. :) És ezek mind hogy megszívják..:)
7/10 anonim válasza:
nocsak, mit moderáltak ki innen?
8/10 anonim válasza:
Ez miért nincsen a humor kategóriában ? O_o
9/10 anonim válasza:
akkor volt korrekt otthoni,netes melóm;amikor járó ill.fekvőgipszben nézegettem a megrendeléseket,annak a cégnek,ahol valósan-lábasan-is dolgoztam. ezek a hupont.hu dolgok is túl jól hangzanak,túlon túl jól....
10/10 anonim válasza:
Mind megszívják? rohadtul buta vagy. 75000$+ kifizetés,fórum,azon belül "PAYMENT" rész,sok bizonylat,befektetői rendszer. Épp hogy te szívod meg,mert hihetetlen milyen buta vagy :-)) áá. SINCE 2009 (2011 közepétől tagja vagyok. befektetés nélkül,650$ kifizetés bankkártyára. Na de inkább írjátok tovább a véleményeket ezzel tényleg lehet pénzt keresni..aberáltak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!