Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol találok olyan oldalt,...

Hol találok olyan oldalt, ahol a fordításomért fizetnek ( pl online angool magyar firdítás)?

Figyelt kérdés
2012. máj. 11. 15:29
 1/6 anonim válasza:
Szerintem először még gyakorold a magyar helyesírást. ;)
2012. máj. 11. 20:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Inkább olyan fordítóirodát keress, akik neten küldik a fordítandó anyagot és a kész fordítást is neten küldöd vissza. Ehhez kell szakfordítói igazolvány, vállalkozói, számlaképesség.
2012. máj. 11. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
vagy csinálod feketén amivel jobban tudsz kaszálni!
2012. máj. 11. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Ah, nem kell hozzá semmi, ha elég balek vagy, és csinálod éhbérért. Én kétszer fordítottam fordítóirodának, a két szép szememre elhitték, hogy angol tanár vagyok, semmit nem kértek. Kiadtak egy elég bonyolult műszaki leírást, 2 napomba tellett, mire lefordítottam, és 500 Ft-ot adtak érte. (Persze ők sem tudnak érte sokat elkérni, de annak kb. a felét adják oda neked, még feketén is.)

A második alkalommal egy étlapot kellett lefordítani, itt előre megmondtam, hogy min. 1500 Ft. Végül kifizette a pasi, de aztán elég sokáig nem is kerestek. Amikor mégis, akkor azt mondtam, hogy nem érek rá. Ennyi pénzért nem fogok vele szórakozni. Egy szakszöveghez elég sokat kell szótárazni, pláne, ha közöd nincs a témához eléggé mellé is lehet nyúlni.

Szóval fordítóirodát nem ajánlom senkinek. Az online engem is érdekelne.

2012. máj. 11. 21:50
 5/6 anonim ***** válasza:
4/4! Azt hiszed olyan könnyű manapság fordítási megbízást szerezni? A fordítóirodák közül is jóformán csak azoknak van rendszeres munkájuk, akik nemzetközi hálózathoz csatlakoznak. Aki tudja a nyelvet, jó a magyar stílusa, sokoldalú ás tájékozott, tehát több témában tud vállalni, egy jó fordítóirodánál igenis tud rendesen keresni. Én évtizedekig csináltam és működött. (Betegség miatt hagytam abba.)
2012. máj. 12. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem, nem hiszem, hogy könnyű megbízást találni. Eleve a fordítóirodának sem fizetnek valami jól. Ezért írtam, hogy nem éri meg közvetítőn keresztül fordítani, csak ha közvetlenül te fordítasz a megbízónak. Persze lehet, hogy Pesten más a helyzet, de itt egyik nyelvtanár ismerősöm sem vállal fordítást, mert annyira nem éri meg.

4/4

2012. máj. 13. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!