Milyen online munkával tudnék pénz szerezni?
Figyelt kérdés
pl: link terjesztés, vagy valami ilyesmi kéne.2012. máj. 3. 01:06
1/7 anonim válasza:
pl. affiliate marketing. Ingyen ki tudod próbálni, bónuszt kapsz az induláshoz, amit később megtarthatsz. Naponta 10 percet kell dolgozni.
2/7 A kérdező kommentje:
tudnál esetleg küldeni 1 linket ezzel kapcsolatban?
2012. máj. 3. 23:54
4/7 A kérdező kommentje:
... xD
2012. máj. 5. 15:46
6/7 A kérdező kommentje:
és itt hogyan lehet pénzt szerezni? mert csak annyit találtam hogy lájkolni kell 3 oldalt, semmi mást :/
2012. máj. 17. 14:48
7/7 anonim válasza:
katt ide: "hirdetések" és azt nézd meg,megkell várni még betöltöödik a sáv aztán a visszaszámlálóra ráklikkelsz,és jóvá is irja,jöhet a következő hirdetés..és igy tovább,a STANDARDokat tudod megtekinteni,tekerj kicsit lentebb!
én standard+club+premium+superuser tag vagyok,sok embert tudok meghívni és több pénzt is kapok,persze ebből nem lehet megélni,csak 1 kis mellékes,de jól jön ha kitartó vagy,ha hivsz embert és azok is klikkelnek azok után is kapsz,alap tagkén 15-öt tudsz meghivni.sok sikert,bármi krérdés van válaszolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!