Hogyan szerezzek munkát google segítségén kívül?
Googlen nézek állásokat,olyanokat is amit tegnap tettek fel. Felhívtam felvette valaki és azt mondta,hogy már betelt.
Tényleg ilyen hamar betelik vagy csak koptatás volt ? Mert felhívtam úgy 4 et de mind ugyanez sajnálom már betelt. Van amelyik ennyit mondott: Betelt viszhall. És letette. :S
Így hogyan keressek ? 18 éves vagyok most végeztem festő vagyok. Dolgozni szeretnék, festő szakmában vagy nekem már tök mind1,csak dolgozzak :(
Ha kell térdig érő benzinben hegesztek csak legyen már valami :(
köszi olyanok vannak. Van ismerősöm,barátom akik hívnak,de nekem bejelentett kell és állandó !
Nekem az nem jmó,hogy 1 hétig dolgozok összeszedek pár ezret aztán itthon ülök és várok hopgy hgívjon valaki. Egy rendes állás kell,hogy bemegyek reggel 6 ra és ott vagyok 4 ig és ez állandó,bejelentett és havonta fizet. Nem unatkozok,dolgozok,kapok pénzt és van szabadidőm is. Persze nem 800000000000 milliót akarok keresni nekem a legkisebb fizetés is elég csak legyen már valami :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!