Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megtanultam egy bizonyos...

Megtanultam egy bizonyos szintig a c++ prog nyelvet akkor most elmehet c++ programozónak dolgozni, ha nincs diplomám bele? Elég ha értek hozzá?

Figyelt kérdés

Esetleg még lehet fog kelleni valami ablakkezelőt ismerni akkor majd megtanulom pl a Qt de felvennének ha jelentkeznék?

Szeretnék programozóként elhelyezkedni mert nagyon jól keresnek de csak egy asztalos szakmám van nincs érettségim.Van erre esély,hogy mégis programozóként dolgozzak.

És ha elvégeznék egy programozói kurzot akkor az elég lesz.

2012. máj. 30. 01:09
1 2 3
 21/21 Srapnel válasza:
Szerintem meg kb. ugyanolyan, mint bármilyen más mérnöki munka. A mérnöki munka nagy részében általában a bevett metódusok és szabályok keretén belül készül el új dolog. A szoftver is ilyen, meg a transzformátorméretezés. Sőt. Szerintem a nem szoftveres mérnöki munkában tágabb a tér valódi (eddig még nem használt elvi) újdonságok létrehozására, mivel a keret a fizikai valóság (és a műszaki háttér), aminek a szoftver egy részhalmaza csak, tehát ez utóbbi szűkebb. Képletesen (és némiképp hiányosan) szemléltetve mondhatnám úgy is, hogy egy objektummal a létrehozásán, törlésén és metódusainak hívásán kívül más nem igen történhet, struktúrákat is legvégső esetben primitív típusokból raksz össze így-is úgy-is, de egy tárgyra a négy alapvető fizikai kölcsönhatás számtalan megnyilvánulása hathat. Sőt, már eleve folytonos rendszerről van szó, nem diszkrétről, mint a szoftverek esetén.
2012. máj. 31. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!