Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mit kell egy mai programozónak...

Mit kell egy mai programozónak tudnia?

Figyelt kérdés

Üdv! A kérdés adott,de azért bővebben: Mit kell tudnia egy mai programozónak?Értem ezt a nyelvek tudására,kombinációjára.

pl:

C#

Php

stb...

Jelenleg C#ben és Pascalban vagyok jártas.De értelemszerűen a Pascal kiesett.Így csak C#-t kevésnek érzem.

A válaszokat / lehetőleg nem röpke tippet előre is köszi.

2012. márc. 15. 11:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Tudom ajánlani a Javát is, C# után nem lesz nehéz, mert elég hasonló, csak a microfostos hülyeségek nélkül.
2012. márc. 15. 12:11
 2/16 anonim ***** válasza:

Hogy mi?? Microsoftos hülyeségek??

Linq, Lambda -> Hülyeség -> :ASDASD

2012. márc. 15. 12:26
 3/16 iostream ***** válasza:

A Javanak pont ezek a MS-es kiegészítők hiány a legnagyobb baja.

Amúgy attól függ, mit szeretnél dolgozni. Minél több mindent tudsz, annál jobb. Webfejlesztésnél ilyeneket kell tudni, hogy php, javaee, flash/actionscript, silverlight, javascript, html, css, böngészők működése, alapvető http ismeretek, webszerverek, alkalmazásszerverek.

Általános tudás a verziókezelők, fejlesztői környezetek, debug eszközök, angol nyelv.

2012. márc. 15. 12:27
 4/16 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen irányba akarsz mozdulni, ugyebár a programozásnak is van nem kevés ága. De C#, C++, Java, megspékelve némi adatbázis ismerettel már elég lehet, hogy valami dzsunka cégnél kapj valami melót.
2012. márc. 15. 14:37
 5/16 anonim ***** válasza:

C# a legjobb jelenleg, ez nem azt jelenti mindent csak szeretni lehet benne, de akkor is a legjobb.

Php weblapkészítéshez van, el kell döntetni alkalmazást vagy weboldalt szeretnél fejleszteni, mert mindkettőhöz más tudásra van szükség.

2012. márc. 15. 18:37
 6/16 anonim ***** válasza:
56%

szísárp a legjobb? LOL

Egyébként nincs olyan hogy legjobb, max az x problémát egyik nyelvben hatékonyabban egy másikban kevésbé hatékonyan lehet megvalósítani. De szísárp nincs a legjobbak között.

2012. márc. 15. 18:44
 7/16 A kérdező kommentje:
Az eddigi válaszokat köszi.Boldog lennék ha valaki olyan is írna,aki jelenleg is ebben a pozícióban foglal el helyet.(vagy már írt?!)
2012. márc. 15. 22:39
 8/16 anonim ***** válasza:

"A Javanak pont ezek a MS-es kiegészítők hiány a legnagyobb baja."

A nagy izét...

Direkt nem rakták bele,hogy platformfüggetlen legyen.

Ha a Java tele lenne winfosos hívásokkal,hogy futtatnád pl. egy Linuxon.

2012. márc. 16. 09:40
 9/16 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, mert a webfejlesztők között annyi "zsebre összedobok valami működő, de valójában szemétre való honlapot/alkalmazást" ember lett, hogy nem lehet jól élni belőle.
2012. márc. 16. 09:41
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
semmit!!
2012. márc. 17. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!