Milyen az élete egy programozónak?
Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 09:39
1/9 anonim válasza:
Attól függ melyiknek. Annak aki ezért lett programozó hogy jó élete legyen, annak rossz. A többieknek jó.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ :D
2011. aug. 17. 09:45
3/9 anonim válasza:
Mire vagy kíváncsi konkrétan?
Amúgy szerintem ugyanolyan, mint bárki másé. Hátrány, hogy egész nap egy helyben ülsz, előny, hogy kreatív munkát végzel.
4/9 anonim válasza:
Én ismerek egyet-kettőt. Azt mondják sokszor unalmas.
De nem szakítják szét magukat és elég jól is keresnek.
Van sokkal rosszabb állás is. :)
5/9 anonim válasza:
Ülök, kódolok, netezgetek. Ez is olyan, mint bármelyik mérnök állás, problémákat kell megoldani.
6/9 anonim válasza:
Én is programozónak tanulok. Úgy hallottam, hogy jól keresnek nagyon. Érdekes munka (számomra) és azt csinálom amit amúgy is csinálnék. Ha sikeres programozó akarsz lenni, akkor ne csak egy szakma legyen. Ez legyen mindened.
7/9 anonim válasza:
11:51 Az a megszállott, illetve magányos programozó. Ez is csak egy szakma. Szeresd csinálni, de az azért erős túlzás, hogy legyen mindened.
8/9 Cvitamin válasza:
Szerintem nincs még egy ilyen szakma, amiben ennyit kell tanulni. És azért gondolkodni és problémákat megoldani is jócskán kell.
9/9 anonim válasza:
ha szereted az érdekességeket, az alkotást akkor tökéletes. :D ha valaki jól csinálja akkor nagyon sokat lehet keresni, de ha nem akkor a legrosszabb meló :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!