Működtetni szeretnél egy pici boltot. Tapasztalatod nincs ezen a téren, csak az egyik szülődnek.100%-osan nem bízol benne, bár mostanában egyre jobb a kapcsolat. Fel mernéd venni alkalmazottnak?
Neked semmi, a szülödnek van ilyen tapasztalata, akiben nem bizol meg. Mégis, akkor miért szeretnél ilyen boltot csinálni?
Ismeretlenre nem biznád rá mert az lopna, ezért jöjjön a szülő. Mennyi pénzt adj a szülődnek ezek után? Gondolom minimálbért, havi egy szabadnappal.
A szakértelmében nem bizol meg vagy arra utalsz hogy lop a szülőd?
Nehéz kérdés. Ha valami nem úgy megy, ahogy szeretnéd, megmondod-e neki, vagy hallgatsz? Ha megmondod, megbántódik-e vagy megérti? Ha nem bízol meg benne 100%-osan, nem fog-e mindig az agyadban hátul, legmélyebben motozni, hogy talán ő volt-e? El tudsz-e vonatkoztatni minden esetben?
Mi lesz, ha egy, az üzlet sorsával kapcsolatos kérdésben neked van egy határozott véleményed, ő viszont nem ért vele egyet? Ki dönt? Lesz-e vita?
Nem fordítja-e rossz irányba az így is labilis kapcsolatot?
Én nem tenném, de mások vagyunk. Van, akinél működik.
Valahogy olyan megoldást keresnék, hogy idegen, de mások ajánlásával. Ha mások, akiket ismerek, megbíznak benne, akkor én is. Szerintem az ilyen embereket könnyebben koordinálod, utasítod, felügyeled. És közben kikérheted a tapasztalt szülőd véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!