Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 20-23 év közötti lányok, akik...

20-23 év közötti lányok, akik már teljes munkaidőben dolgoztok, mi a foglalkozásotok?

Figyelt kérdés
Jól meg tudtok élni ebből?
2012. máj. 29. 22:10
1 2
 11/16 anonim válasza:
46%

Én 1 éve dolgozom az Önkormányzatnál, mint ügyintéző. 1 évig 4 órában foglalkoztattak kerestem 35.000Ft-pt. Most 05.01.-től felvettek 6 órába és keresek 45.000Ft-ot. Hát ez baromira kevés, és annyira bosszantó, hogy a közmunkás aki kint dolgozik az utcán, semmi felelősség nincs rajta többet keres mint én.

De úgy vagyok vele,hogy helyben van az állás, nem kell buszozni,autózni. És ez a pénz is jó, na és persze nem kell anyóséknál lennem addig sem. Most tervezzük,hogy különköltözünk a párommal, ha lejár a szerződésem 3 hónap múlva nem is biztos,hogy vállalom tovább ezt a munkát. Ennyi pénzért nem!

Nah és addigra már nem anyóséknál fogunk lakni, és a sajátunkban sokkal jobban érzem majd magam. 23/N

2012. máj. 30. 08:27
 12/16 anonim ***** válasza:

mérnök vagyok,igaz már 24 éves,de 22 éves koromtól mérnökként dolgozom teljes munkaidőben jó pénzért (előtte gyakornokként 2 évig,az se volt rossz).

Párom is mérnök,ő is jól keres,jól megélünk.

(bár felháborit még mindig hogy egy férfi mindig többet kap ugyanazért a munkáért)

2012. máj. 30. 08:48
 13/16 anonim válasza:
46%
egy középisola titkárságán dolgozom, 4 éve. Nem keresel túl jól, mindennel együtt 100 ezer. Viszont: szeretem amit csinálok, és jó vagyok benne nem kell gyomorideggel bemennem minden nap és nyugodtan alszok. Ez az első munkahelyem sajnos középiskolai volt osztálytársaim közül nekem fut a "legjobban" a szekér, a legtöbben vagy munkanélküliek vagy szültek egy gyereket mert nem volt munkájuk és addig legalább kapnak kis ellátást (TB, CSP stb)- nem vicc.... persze ehhez a párjuk jól keres vagy az örökölt házba mentek mert így nagy nehezen de meg tudnak élni. Hát ilyen ez a világ :)
2012. máj. 30. 08:55
 14/16 anonim ***** válasza:
szia, én vagyok az 5. hozzászóló, üzletági asszisztens vagyok
2012. máj. 30. 18:34
 15/16 anonim ***** válasza:
46%

Igaz én már 24 vagyok, de azért válaszolok én is :).

Pénzügyi elemző vagyok (nem Magyarországon), igazából szeretem, de néha borzasztóan stresszes és rengeteget kell dolgozni. Elég jól megélek belőle.

2012. máj. 30. 21:11
 16/16 anonim ***** válasza:
A 24 éves mérnök lánytól kérdezném,hogy milyen mérnökként dolgozol? köszi a választ! :)
2012. jún. 4. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!