A férjem külföldi munkát keres, az újságban volt egy hirdetés, felhívta őket, majd közölték, hogy előre be kell fizetni pénzt, ez valós lehetősége lehet, vagy csalás?
Én Angliában dolgozom egy munka közvetítőcégnél.
Kezdem azzal,hogy SOHA nem kérünk pénzt előre a munkáért. A legtöbb cég munkaközvetítőn keresztül keres munkásokat.Leadják az igényüket,és mi olyan embereket keresünk akik alkalmasak lennének az elvégezendő munkára.Ha találunk,felvesszük a kapcsolatot vele,és munkát ajánlunk.A munka már fix akkor,vagyis ha elfogadja van munkája.
A szerződést velünk köti meg,nem a céggel ahová dolgozni megy.Tőlünk kapja a fizetését is hetente.Viszont ha szerződést kötünk,akkor a heti fizetéséből 2% biztosítási díjat levonunk.(de ha úgy dönt az illető,hogy elmegy tőlünk,és nem használta fel a biztosítását,természetesen utólag vissza utaljuk a levont összeget.)
Nagyjából így megy ha valaki ügynökség útján keres munkát.
Kedves kérdező.
Ha nem akarjátok,hogy becsapjanak titeket,akkor 2 lehetőséget ajánlok.
1. A férjed menjen ki az adott országba,és ő maga keressen melót magának.Adja be mindenhová a jelentkezési papírjait,kopogtasson,menjen munka után.(persze itt kell a nyelvtudás)
2. Ha nincs semmi nyelvtudás akkor csak úgy menjen ki ha van valaki aki elintézi neki a melót.
Nyelvtudás nélkül nem sok esély van hogy ne csapják be.Voltaképpen ezt használják ki.
üdv
bocsánat.rosszul írtam
Nyelvtudás nélkül sok esélye van hogy becsapjanak..
nem kell ezen rugózni. aki nem néz utána ennek, hanem alapból bedől, az sztem magára vessen. érdekes, én is elég sok állásinterjút megjártam, de ha valahol valaki közölte volna, h fizessek, akkor azon nyomban sarkon fordulok.
millió és egy helyen figyelmeztetik az embereket, hogy ami túl szépnek tűnik, h igaz legyen, az általában nem igaz. csak vannak, akik még most is képtelen felfogni, mert olyan tájékozatlanok és naivak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!