Szerettek a LIDL-ben dolgozni? Igen? Nem?
Véleményeket várok?
Milyen mint munkáltató?
Kösz.
Egy kicsit bővebben lehetne.
Kösz.
Én a 16. kerületi LIDL-ben dolgoztam, Újszász utca. Semmiképpen nem ajánlanám, én eljöttem kb. két hónap után. Pedig eléggé kellett a munka, viszont nagyon kiborultam a végére.
Az első napot levéve szinte minden egyes nap leszidtak valamiért. Van néhány nagyon undorító munkatárs. Elmondta nekem később az egyikük, hogy azért b*szogatnak, mert majd akkor fogok megerősödni. Szóval, ilyen szintű az intelligencia és a vezetési elvek.
Az egyik fickótól megkaptam, hogy örüljek neki, hogy lyuk van a s*ggemen. (Én nő vagyok, nem mellékesen.) És ne várjak el "emberi kommunikációt" (ezt én fogalmaztam meg így). Két hónap alatt nem volt képes bemutatkozni, de közölte velem, hogy rámtolja a békát, ha nem megyek előtte gyorsabban. Ja, ezt is minden nap megkaptam, hogy gyorsabban kell dolgozni.
Háromszor kaptam vevői panaszt az egyik főnökömre, hogy milyen bunkó (velük, vásárlókkal). Nekem mondták el bizalmasan.
Épp vizsgáznom kellett a sulimban, és nem akartak elengedni. Pontosabban végül volt, amit leokéztak, utána pedig, miután nem mentem be (ahogy megbeszéltük), hívogattak reggel 6-kor, hogy miért nem vagyok bent.
Már az fura volt, hogy a területi vezető, aki interjúztatott minket, folyamatosan dicsérte a céget, próbálta nekünk eladni a munkát, amit nem értettem, hiszen hatalmas a munkanélküliség, és ha ilyen jó cég, miért kell folyamatosan mondani. :(
Végül én léptem ki, de meg sem kérdezték, hogy mi okból, ráadásul még utolsó nap a színvonalas boltvezetőnő be is szólt nekem.
A szünetemet sem vehettem ki, ha mégis, akkor a kötelező fél óra helyett, max. pár parcet.
Elvannak a kis gyerekes játszmáikban. Nagyon gáz. Ehhez a bolthoz tartozik még a VI. kerület, Király utcai üzlet és a XIV. kerületi Mogyoródi út. Ha máshová jelentkeznél, akkor ott lehet, teljesen mások a vezetők.
Gondolom, nem véletlen, hogy ezalatt a 2 hónap alatt 4-es jöttünk újak, és három ember ment el (2 új és egy régi).
A fizu elég jó, heti 5 nap (6,5 ó/nap) és 100 körül megvan. Van LIDL kártya (kb. 13 ezer Ft, bármelyik LIDL-ben vásárolhatsz vele) és bérlet visszatérítés.
Az elveik nagyon jók, de a megvalósítás a fenti bolt(ok)ban elég foghíjas. Ettől függetlenül, ha bírod az idiótákat és tudod őket kezelni, vagy lesz*rni őket, akkor bevállalhatod. :)
Sziasztok. Segítségeteket kèrném. 1 hónapja dolgozok itt, most lesz az első fizetéd, viszont elegem lett a megalázásból , semmibe vevésből és az alpári stílusban beszélő főnökökből.
Októberi bérletemet ugye november 5 ig használható, akkor adom le és ugye csak a decemberi bèrhez küldik az októberi bér árát. Ha én most leszámolok, ledolgoztam az egy hónapot akkor igényt tarthatok a bèrlet árára v azért van ez így kitalálva h ne kapjon semmit aki felmond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!