Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan, aki érettségi...

Van itt olyan, aki érettségi után ment dolgozni? Ha igen hova?

Figyelt kérdés

kicsit tanácstalan vagyok nem tudom merre mit hogyan...elvégeztem egy évet egy vendéglátós képzésen,de nem nyerte el a tettszésemet.szeretnék pénzt keresni egy kozmetikus/sminkes tanfolyamra,de egyenlőre nem tudom mi lenne a nekem megfelelő munka.kicsit parázok :D

esetleg ha van valakinek valami hasznos tanácsa,tippje szívesen fogadom! előre is köszi 19/L

2010. júl. 20. 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Még nincs munkád, jelentkezz be a területileg illetékes munkaügyi központba:)

Második körben, néhány újságot böngéssz át, vagy nyomtass ki néhány önéletrajzot és indulj el egy plázába vagy üzletközpontba.( vendéglátó egységekbe gyakran keresnek dolgozókat)

Ha elsőre nem sikerül, nem kell elcsüggedni:)

2010. júl. 25. 00:03
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot:) bár vendéglátás kizárt :D
2010. júl. 25. 21:55
 3/3 anonim ***** válasza:
A plázás tanács ugyanúgy érvényes, de akk üzletekbe add be..
2010. júl. 25. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!