Mitévő legyek? (Kérdésed túl rövid)
Van egy álmom, ami úgy tűnt idén megvalósulni látszik (külföldi munka és tanulási lehetőség, de maximum egy évre), most viszont felajánlottak egy viszonylag jó és biztos állást, amely akár hosszú évekre megmaradhat...
Mit tegyek? Nem tudom mitévő legyek...
Te mit tennél?
Amerika, babysitterkedés + tanulás egy ottani egyetemen, a megvalósulni látszik annyit jelent, hogy végre megfelelek minden feltételnek, ezért biztosan sikerülne a céggel kimenjek, nem utolsósorban világot látnék, amire kicsi korom óta vágyom, álmom..
A másik "biztos" állás, polgármesteri hivatalban, irodán.
Hát benne van a pakliban:) De szerződés biztosítja a sulit, meg a plusz egy hónapot is az usában, amikor már nem dolgozhatok, hanem világot láthatok:)
Azt hiszem még gondolkozom ezen. Egyenlőre abban állapodtam meg magammal, hogy pár hónapra megyek az önkormányzathoz, aztán ha nem tetszik vagy ne adj Isten nem felelek meg, akkor még mindig marad a nagybetűs B terv. Vagy ha megszeretnek ott, hátha megbeszélhetem az ottaniakkal, hogy ha visszajöttem, még vegyenek vissza... bár ez is az álmok közé sorolandó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!