Hogyan juthatnék diákmunkához?
Regisztrálva vagyok egy iskolaszövetkezethez, de nincsen sajnos most megfelelő munka számomra. Általában fiúkat keresnek, vagy nehezen tudom megoldani a bejárást.
Milyen más lehetőségek vannak, ahol diákmunkához juthatok?
diákmánia és melodiák, ezeknél elég jó melók vannak és nekem eddig mindig volt munkám tőlük ha nagyon akartam
fürgediák, müisz felejtős, student még egész jó
de ha nehezen tudod megoldani a bejárást (ergo gondolom nem bpi vagy), akkor felejtős, az alkalmi munkák legtöbbször mind fizikai munkák
javaslom ne feltétlen diákmunkát keress, fagyis lányokat pl. sok helyre keresnek nyáron/nyárra már mos is van egy csomó hírdetés fenn a neten, nézz szét pl. expressz.hu-n
Szerintem az ismerősöket,rokonokat kérdezd körbe,hogy tudnak-e neked munkát. Jobban megéri, mert nem kell fizetned a diákszövetkezetnek, és mivel egy ismerős által kerültél be, figyelemmel kísérik a munkád. Ez tapasztalat! Nekem is apukám intézett 1 gyári melót, egy ismerőse által.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!