Mit tegyek, nem fizetnek semmilyen járulékot, és nincs pihenőnapom?!
Egy vállalkozónál dolgozom,ahol éjszakázni kell.Minden nap dolgozom 8-10,de sokszor 12 órát,de csak 4-órában vagyok bejelentve.Az ünnepnapokat is ugyanúgy fizeti,400 forintot óránként.Van egy jelenléti elrejtve ezt mi írjuk,meg van egy szem előtt ellenőrzés esetére,ezt a főnök írja.Ez egy nem régen indult vállalkozás,nem volt még semmilyen ellenőrzés.Sérelmeztem a dolgot,de csak annyit mondtak,hogy ne szóljak bele.Múlt hónapban 2 napot pihentem összesen.Nagyon fáradt vagyok,az állandó éjszakázás azért megviseli az embert,pedig nem ijedek meg a munkától.Ráadásul sokat kell vezetni,mi lesz ha egyszer elalszok,vagy elütök valakit a kimerültségtől?Mit tehetnék hogy jobb legyen,azonkívül hogy felmondok,mert szeretem ezt a munkát,csak rabszolgaként bánnak velem.Honnan kérhetnék segítséget?A választ előre is köszönöm!
Ez volt idáig...mostanra a helyzet odáig fajult,hogy rám se néznek,mintha nem is lennék ott,levegőnek néznek.Pedig én esküszöm próbálok normális lenni mindenkivel,és kommunikatív.Van 1-2 ember akivel kijövök,de velük is azért,mert ugyanúgy megalázottak mint én.Viszont ha történik valami probléma,hiány stb.akkor egyből én vagyok okolva mindenért.Pár napja engem ordított le a főnök mert nincs elmosva a kávéfőző.Könyörgöm!Ez nem a takarítónő dolga?!Persze ezt ki is mondtam,mire csak röhögtek rajtam.Teljes a káosz.Végezetül annyit szeretnék még kérdezni,hogy ha elém raknak egy felmondást,akkor aláírjam vagy menjek a munkaügyi bíróságra?Gondolom ezek a dolgok érdekelnék őket?Légyszíves segítsetek!Én csak egy rendes munkahelyen szeretnék dolgozni,hogy legyen mit ennem,meg a rezsit fizetnem.Ennyit szeretnék,nem többet.Előre is nagyon köszönöm.
és mi ebben a munkában a szerethető???
amúgy nav, munkaügyi felügyelőség - náluk tehetsz bejelentést + keress normális munkát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!