Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a véleményetek a Zepter...

Mi a véleményetek a Zepter debreceni cégéről ami a Fórumnál található? Szerintetek lehúzás az egész? Debrecenből jelezhetnének!

Figyelt kérdés
Beadtam az önéletrajzomat visszahívtak és behívtak interjúra. Kitöltöttek velem egy tesztet ami semmiből nem állt. ( Önismereti teszt ) Azt mondták első körös kiválasztás. Felhívtak ma, hogy továbbjutottam. Hétfő, Kedd oktatás Szerda vizsga és ha sikeres akkor szerződés. 15 en voltunk bent egyszerre. Elvileg egy menedzser keze alá kelessz dolgoznunk meg említették ezt a jutalékos dolgot. Röviden ennyi... csak most hogy itt olvasgattam a kommenteket a cégről meg egy ismerősömnek az anyja is a nyíregyházi zepterről rossz véleménnyel kicsit elbizonytalanított... jó lenne ha valaki visszajelezne, hogy tényleg átbaszás e vagy nem.

2012. máj. 19. 22:20
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
kedves előttem szólót kérdezném hogy ő mire jutott a zepterel? Náluk dolgozik? vagy már abba hagyta? és a kérdező? ő mire jutott?
2013. jan. 24. 20:08
 12/12 anonim válasza:
Fussatok Bolondok!! Ha előbb tudom,hogy milyen cégről van szó,nem veszem a fáradtságot elutazzak az "interjúra".szerencse,hogy gyakoriról jól lehet tájékozódni pontról-pontra minden hasonlóan történt. Még az "előadás" előtt léceltem,és szerencsére pár embert is mentettem magammal.Senkinek nem ajánlom lepukkant szar..ja,és megjegyzem,amíg ott tartózkodtam is reklamált egy idős hölgy a pénze miatt..ki gondolta volna
2014. dec. 15. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!