Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állás-interjú? Gyerek kérdés.

Állás-interjú? Gyerek kérdés.

Figyelt kérdés
Ma megyek interjúra. Nem tudom mit válaszoljak arra ha megkérdezik, hogy akarok-e gyereket mostanában? Nincs még gyerekem. Nem is akarok most jelenleg.

2012. máj. 15. 07:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, tényleg létezik ilyen munkahely? Elárulod, hogy mi lenne ez? Persze nem reklám meg ilyesmi, csak hogy milyen ágazat :)
2012. máj. 16. 19:12
 12/15 A kérdező kommentje:

Na, hát nem engem választottak, szakmailag más jobban képzet volt.

Meg kérdezték van-e családom? Mondtam nincs. Hozzá tették hogy nem gond a gyerek. De 36 évesen gondolhatja, hogy nagy esélye van, hogy valószínű elmegyek gyesre. Pedig erre szinte semmi esély.

2012. máj. 17. 11:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Nem kell egy szuper állásra gondolni, szállodaipar, takarítás.

Próbálunk az embertelen világban emberségesek maradni. A szálloda külsős céggel (aminek én is alkalmazottja vagyok és a szállodában a csoportvezető) oldja meg a szobalányokat. Sok múlik a cégvezetésen, szerencsére mindenki gyermekes, családcentrikus ember.

Amúgy nem tudom kit alkalmaznánk ha azoknak a feltételeknek kéne megfelelni, mint sok helyen: Legyen fiatal, 10 év tapasztalattal, ne legyen és ne is akarjon gyereket (persze ez egy kicsit túlzás). Persze nálunk is vannak olyan feltételek, amiknek muszáj megfelelni, ami annyi, hogy legyen foga, és nekem meg a kolléganőmnek szimpatikus legyen :)

2012. máj. 17. 19:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék ilyen helyen dolgozni :) Sajnos kevés az igazán emberséges munkahely
2012. máj. 18. 01:47
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Sajnálom,hogy nem jött össze,remélem hamarosan találsz egy jó munkahelyet.

2012. máj. 18. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!