Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen szakmai információ...

Milyen szakmai információ érdekelne az alábbi foglalkozások közül?

Figyelt kérdés

Interjúkészítés céljából vagyok kíváncsi arra, hogy manapság miről olvasna szívesen az ember. Az alanyaim foglalkozásai a következők:

- ügyvéd

- műkörmös

- fogtechnikus

- Londonban élő magyar árufeltöltő

Köszönöm előre is a segítséget. :)

2012. máj. 11. 22:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Ezek nem túl izgalmas szakmák, engem az érdekes, illetve vicces sztorijaik érdekelnének, amit a munkájuk során megtapasztaltak.

Egyszer például az egyik korábbi nőgyógyászunk elmesélte, hogy egyszer egy új páciense volt, aki elment hozzá vizsgálatra. Beküldte őt az öltöző fülkébe, hogy vetkőzzön le. Néhány perc múlva az illető kijött anyaszült meztelenül...

2012. máj. 11. 23:09
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, ezzel egyet értek, az izgalmas dolgokon már túl vagyok, tőlük tudtam is mit kérdezni :D

Köszönöm a válaszod és a segítséged, ment a zöld kéz. :)

2012. máj. 11. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!