Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Londonban élők, mennyi a...

Londonban élők, mennyi a fizetésetek?

Figyelt kérdés
Szakma, fizetés (heti, havi, vagy órabér), életkor, nem és végzettség érdekelne.

2012. máj. 13. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Web-fejlesztő vagyok. Havi nettó 1920 fontot keresek. 26 éves vagyok, 3 éve élek Londonban. Egy otthon szerzett OKJ-s végzettségem van, de ez idekinn senkit nem érdekel, mivel a valós tudásra, szakmai hozzáérrésre kiváncsiak elsősorban.
2012. máj. 13. 22:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Azért írtam ki a kérdést, mert kíváncsi vagyok, hogy könnyebben tudjak viszonyítani, merre érdemes elindulni, esetleg képezni magam. Azoknak is segítség lehet egy ilyen kérdés, illetve az érkező válaszok, akik még ezután terveznek nekivágni. Bár vannak a neten bérkalkulátorok, de az csak a nagy átlagot mutatja, rendszerint bevándorlóként azért nekünk nem sok esélyünk van, hogy az átlag béreket megkapjuk. Vagy mégis? Várom a további válaszokat. :)
2012. máj. 14. 09:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Az angliai átlagfizetés havi nettó 1700 font, ha igazán jó vagy valamiben, akkor megkereshetsz ennyit vagy akár többet is, de csak akkor ha van angliai tapasztalatod. Az IT területen jól lehet keresni, bár jónak kell lenned valamiben.
2012. máj. 14. 11:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, én is úgy hallottam, hogy 1700 körül van az átlag, de szerintem a bevándorlók nagy része nem kap ennyit. Kivéve tényleg az informatikusokat. :)

Arra lennék kíváncsi, hogy milyen keresett szakmák vannak még az informatikán kívül, amit érdemes kitanulni, és el is lehet helyezkedni vele, kicsit többért mint a minimálbér.

2012. máj. 14. 15:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is itt élek egyébként, nekem takarítós és kávézós tapasztalataim vannak, amik mind minimálbéres munkák. Mivel most már kezd jobb lenni az angolom, ezért gondolkodom képzéseken, csak még nem tudom milyen irányba kellene elindulni. Érdekelnének a szakmunkák, például varrónő, kozmetikus, vagy fodrász, stb. Egyenlőre keresem önmagam és azt, hogy miben lehetnék jó. Bár az informatika tényleg jól fizet, de én nem érzem úgy, hogy képes lennék rá, nem vagyok túl jó műszaki érzékkel megáldva sajnos. :)
2012. máj. 14. 15:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy megáldva műszaki érzékkel, akkor az IT terület valóban nem neked való. Érdemes lenne olyasvalamit tanulnod, amire nagy igény van, és nem is fizet olyan rosszul. Őszintén megmondom, nem nagyon tudom, mik a keresettek, mert az összes ismerősöm az IT és a pénzügy világában dolgozik, így csak ezekben a témákban vagyok otthon. Bár amíg nem volt saját bérelt lakásom, addig egy magyar srác volt a lakótársam, aki egy könyvesboltban volt eladó, de ő sem keresett valami sokat. Úgy tudom már ő is hazament, mert neki nem érte meg a kijövetel, mivel félrerakni nem tudott, mivel vagy jól élt, de akkor nullára jött ki a hónap végére, vagy pedig mindenen spórolt, viszont akkor sem tudott többet félrerakni mint 150 fontot, ami neki nem érte meg. Egyébként nem feltétlen a magas fizetés a jó, mivel én bőven kijövök az 1920 fontból, bőven félre is rakok belőle, én megéltem még annó, a 1275-ból is kényelmesen még kezdőként, viszont van egy ismerősöm, aki 3300 fontot keres nettóban, a hónap végére teljesen elfogy a pénze, mert állandóan túlköltekezik. Abban igazad van, hogy a kinn lévő bevándorlók többsége valóban nem keresi meg az átlagbért, de van egy 10-15%-os réteg, akinek viszont bejöttek a számításai. Én szerencsére ebbe a csoportba tartozom.
2012. máj. 14. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!