Nem dávid kérdése:
Mennyi a fizetésetek nettóba?
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 23:35
1/8 anonim válasza:
5 éve még 200-250e volt
2 éve kb 100e
Ma meg amit össze okoskodok, ugyanis nincs fix jövedelmem sem vállalkozásom, sem segélyem csak nyitott szemmeljárok!
3/8 anonim válasza:
Kb 340000 forintnyi dán korona heti húsz óráért egyetem mellett.
4/8 anonim válasza:
Amíg otthon voltam 220-300 ezer ft közt volt, de volt hogy 300 órát is dolgoztam/hó.
5/8 tetro válasza:
milyen munka az, amiért a dánok ennyit fizetnek fél munkaidőben?
6/8 anonim válasza:
Digo válasza:
300 óra/hó? Az sok? Mióta is?
7/8 anonim válasza:
Irodai aktatologatás...nem élvezem, de így még félre is tudok tenni, ami Magyarországon egyetem mellett lehetetlen lenne. Egyébként aki nem tud dánul, az takarítással vagy babysitterkedéssel majdnem ugyanennyit keres.
8/8 anonim válasza:
"300 óra/hó? Az sok? Mióta is?"
Csak kb dupla annyi mint a 40 órás munkahét. Ha szerinted nem sok akkor gondolom iszonyat jó melóhelyed lehet neked is, és dolgozol 400 órát 120-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!