Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Külföldön dolgozók! Hogy...

Külföldön dolgozók! Hogy jutottatok ki, hova, és mennyi tőkétekbe került?

Figyelt kérdés
Cégen keresztül mentetek ki,vagy ismerős segített vagy lutrira mentetek ki?
2012. máj. 9. 06:24
 1/3 anonim válasza:

Én 4 évig éltem Franciaországban, úgy jutottam ki, hogy unokanővérem oda ment férjhez és ő segített. Ő már akkor 7 éve élt kint. Lutrira nem mertem volna kimenni.

Most ismét azok gondolkodom, hogy elhagyom ezt az országot, de ezúttal végleg. Egyszerűen itt nem lehet megélni normálisan.

2012. máj. 9. 07:18
 2/3 anonim ***** válasza:
A párom a barátjával ment ki dolgozni. A barátja intézet mindent. A tőke változó. Attól függ hányan mentek ki. Ők öten mentek ki,a benzin pénz öt fele ment. Ő mindig egy húszast számol az útra,inkább több legyen mint kevesebb. Albérlet. Az egy kicsit húzósabb, mivel három havi aukciót majd nem minden hol le kell tenni. Kaja. Egy hónapig míg nem kapsz fizetést el kell tartanod magad.
2012. máj. 9. 07:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem ismerőseim mentek ki többfelé, de általában már fix munkával, cég vette fel őket. Aki nem, az pl. elment boltba eladónak, de ma már ott is helyettes (Angliában).
2012. máj. 9. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!